Anasayfa
7 Mayıs 2021, 5:22
Deyimler
Yönetici

Üç aşagı beş yukarı deyiminin anlamı

Üç aşagı beş yukarı deyiminin anlamı

@YŞE
Üç aşağı beş yukarı: Az bir farkla, az fazla ya da az eksik olmak üzere, yaklaşık olarak."Üç aşağı beş yukarı anlaşırız, merak etme.Üç aşağı beş yukarı: Az bir farkla, az fazla ya da az eksik olmak üzere, yaklaşık olarak."Üç aşağı beş yukarı anlaşırız, merak etme.

Okudunuz mu?  Yan çizmek deyiminin anlamı

Cevap: üç aşagı beş yukarı deyiminin anlamı

ALARCIN
İki tür şeyin aralarında pek bir fakın olmadığını küçük bir miktarın fark ettiğini belirten bir deyimdir. Ayrıca herhangi bir şeyin miktarının nerede ise şu kadardır gibi anlama da gelir.


üç aşağı beş yukarı anlamı, üç aşağı beş yukarı deyiminin anlamı, 3 aşağı 5 yukarı ne demek

Bu kategoride yer alan Diken üstünde oturmak deyiminin anlamı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Üç aşagı beş yukarı deyiminin anlamı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.