Anasayfa
7 Mayıs 2021, 7:11

Başı ve kolları açık Kuran okumak nasıl caiz olabilir böyle namaz kılmak caiz değilke

Başı ve kolları açık Kuran okumak nasıl caiz olabilir böyle namaz kılmak caiz değilke

Hoca
Başı ve kolları açık Kuran okumak nasıl caiz olabilir böyle namaz kılmak caiz değilken. Sonuçta namazda da kurandan sureler okunuyor. Bu çelişkili olmuyor mu?

Her ibadetin kendine göre şartları vardır. Namazın kılınması için gereken hükümler farklı, orucun tutulması için gereken hükümler farklı ve Kuranı Kerimin okunması için gereken hükümler de farklıdır.

Mesela abdestsiz namaz kılınmadığı halde oruç tutulabilir ve ezberden veya mushafı tutmadan Kuranı Kerim okunabilir.
SİE


Cevap: Başı ve kolları açık Kuran okumak nasıl caiz olabilir böyle namaz kılmak caiz d

Yetim
Allah razı olsun

Okudunuz mu?  Burs başvurusunda yanlış beyan

Yanıt: Başı ve kolları açık Kuran okumak nasıl caiz olabilir böyle namaz kılmak caiz değilke

gülüş
Çalışma hayatımızda zaman zaman abdestsiz kalabiliyoruz ama bilgisyardan Yasini Şerif Vakıa ve Cuma surelerini okuyabilirmiyiz cevao yazarsanız sevinirim ..
ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN


Cevap: Başı ve kolları açık Kuran okumak nasıl caiz olabilir böyle namaz kılmak caiz değilke

imamhatipli42
< Çalışma hayatımızda zaman zaman abdestsiz kalabiliyoruz ama bilgisyardan Yasini Şerif Vakıa ve Cuma surelerini okuyabilirmiyiz cevao yazarsanız sevinirim ..
ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN >

Okumakta sakınca yoktur kardeş. Kusura bakma gözümüzden kaçmış uzun zaman olmuş soru sorulalı inşaAllah görürsün bu cevabı.

Okudunuz mu?  Saldıran ve gelip geçeni ısıran bir köpeği öldürmek caiz mi?

basi acik kuran okunurmu

Bu kategoride yer alan Vefk nedir? Dinimizce vefk yapmak ve yaptırmak caiz midir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Başı ve kolları açık Kuran okumak nasıl caiz olabilir böyle namaz kılmak caiz değilke Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.