Anasayfa
9 Mart 2023, 17:05
dualar
Yönetici

Zalimlere Beddua

Zalimlere Beddua

İsTiKaMeT
YA RABBİ! KABUL EYLE….
YA RABBİ! KABUL EYLE…
YA RABBİ! KABUL EYLE…
Ey kudreti sonsuz, merhameti nihayetsiz, bütün âlemlerin yegane sahibi Yüceler Yücesi Rabbimiz!

Sen’in Dinine, Kitabına, Peygamberine ve masum kullarına düşmanlık besleyen cahil, kaba, insanlık ve medeniyet mahrumu, zalim bir takım insanlar, Sen’in onlara iyilikte, hayr u hasenâtta kullansınlar diye emaneten verdiğin gücü ve saltanatı, inanan
insanların hukukuna tecavüz edip onlara karşı kullanıyor ve göz göre göre zorbalık yapıyorlar.

‘Lâ havle velâ kuvvete illâ billah’

hazinelerinin tek sahibi Sen’sin; mutlak güç ve otorite yalnız Sen’indir; biz de izafi, gölge mahiyetindeki güç ve kuvvetimizden arınıp Sen’in asla karşı konulamayacak güç ve kuvvetine iltica ediyoruz.

Ne olur, Yüce Mevlâmız, adavet hisleriyle oturup kalkan, inanmış insanların aleyhinde sürekli komplo üstüne komplo kuran o kimselerin düşmanlık hislerini kalblerinden söküp at.

Bütün duyma, görme ve idrak kabiliyetlerini topyekün insanlığın hayrına olabilecek istikamete tevcîh buyur. Biz, onların yapmak istedikleri kötülükleri, vermek istedikleri zararları, hile ve tuzaklarını, komplolarını ancak Sen’in yardımınla def’edebiliriz.

Onun için de, Rabbimiz, o insafsız gaddarlardan gelebilecek her türlü şerden Sen’in sıyanetine dehâlet ediyoruz.

Bu haddini bilmez, insafsızlar şayet salâh yolunu seçmezler, fitne ve fesatlarına devam ederlerse, Sen onların ellerini kollarını bağla.. ayaklarına prangalar vur.. kalemlerini yazamaz, dillerini de konuşamaz hale getir..

İnananların aleyhinde kullandıkları ne kadar yol-yöntem, imkan ve malzeme varsa, hepsini ellerinden çekip al..

Bizi o tiran bozması zalimlerle karşı karşıya bırakma..

Hiçbir şeyi gerçekleştirmek Sen’in için zor değildir; ne olur, başka gidecek kapıları olmayan zayıf ve âciz kullarının bu taleplerini kabul buyur!

Rabbimiz! Allah tanımaz, Peygamber bilmez, Din’e, diyanete saygı duymaz nâdanların yapıp ettikleri kötülükler ve zulümler tahammül edilmez bir hal aldı.

Senin bu masum kulların hakkında kötülük düşünüp onlara zarar vermek isteyenlerin emellerini gerçekleştirmelerine müsaade etme.. tuzak kuranların tuzaklarını başlarına çevir..

Komplo peşinde olanları maksatlarının aksiyle tokatla..
Haklarımıza tecavüz eden ya da etmeyi düşünen ne kadar haddini bilmez varsa, onların hepsini Sana havale ediyoruz; Ey Rabbimiz!

Mallarını ve canlarını Rabbilerinin yoluna adayan muhabbet fedailerini hiçbir zaman yalnız bırakmayan, Kudreti Sonsuz Rabbimiz!

Masum insanlara karşı kinle, nefretle, hasetle, adavetle diş bileyen amansız zalimlerin yapmak istedikleri şerlere karşı Sen’in inayetine sığınıyoruz. Ehl-i iman hakkında kötülük düşünen ne kadar şerîr insan varsa, Sen bizi onların şerlerinden ve tuzaklarından koru.. zararları bize ulaşabilecek tahrip temsilcilerinin oyunlarını boz ve emellerini gerçekleştirmelerine fırsat verme..

YA RABBİ!
"KAHHAR" İSMİ ŞERİFİN HÜRMETİNE
SEN

ONLARI
KAHREYLE….


Cevap: YA RABBİ!

cananevirgen
Kudreti Sonsuz Rabbimiz!
‘Lâ havle velâ kuvvete illâ billah’ hazinelerinin tek sahibi Sen’sin;
YA RABBİ!"KAHHAR" ismi şerifin hürmetini bizleri affeyle.
Allah’u Teala razı olsun. Dualarınız kabul olsun.İnşAllah.Amin. Amin. Amin

Okudunuz mu?  Canım annem için şifa duası


Yanıt: YA RABBİ!

Şahmerdan
neden bukadar çok büyük yazı fontu insanın gözlerini yoruyor :S


Soru: YA RABBİ!

Gezgin
Amin
Rahman ve Rahim olan Allahın adıyla
1.Rabbin fil sahiplerine neler etti, görmedin mi ?
2.Onların kötü planını boşa çıkarmadı mı ?
3.Onların üstüne ebabil kuşları gönderdi.
4.O kuşlar, onların üzerlerine pişkin tuğladan yapılmış taşlar atıyordu.
5.Böylece Allah onları yenilip çiğnenmiş ekine çevirdi.
şüphesizki Allah en doğrusunu söyler.

Okudunuz mu?  Taziye ve Başsağlığı duası

Kayıtsız Üye
Zumedenleri Allah kahretsin amin inşAllah


Kayıtsız Üye
Allahım Doğu Turkistan daki kardeşlerimize zulmedenleri kahreyle helak eyle.. Kardeşlerimize yardım et. Amin..


Kayıtsız Üye
Aminnn kabul eyle Allahım


Kayıtsız Üye
Allah tüm zalımlerı kahretsen.. Allahım dusmana fırsat verdırme yarabbım..


Kayıtsız Üye
Ben londrada oturuyorum.yeni evimi almaDan önce komsularimla tanistim.nasil insandan diye former istedim.sag tarafimdakiler Musliman PakistanLi.sevindim acikcasi.ama gormedigim zulum kalmadi.dua etmekten baska carem kalmadi.kac kez konustuk uyardik malesef sonuc alamadik.eve girerken uzerimize ictikleri sigaranin kullerini atiyorlar.la havle vela kuvvete illa billahil aliyyul Azim deyip geciyorum.baskada carem kalmadi cunku.Allah yardımcımiz Olsun zalimlere karsi.Amin.

Okudunuz mu?  Yemin için tövbe duası

Kayıtsız Üye
Bende bodrum katta oturuyorum üst katım dukkan sahibi kadın gece gündüz gürültü yapıyo çok uyardım üstüne küfür hakaret yedim her sabah beddua ediyorum ama çok haklıyım bana çare dedi kadın üstüne bir sürü küfür bende gece gündüz hem ona hemde çocuklarına beddua ediyorum

Okudunuz mu?  Mevlid duası

Kayıtsız Üye
Allah’a sığınıp dua edip Allah’a havale etmek varken nedir bu kadar beddua Bu dünya sınav dünyası belki Rabbim bizi böyle kıllarıyla sınıyor


zalime beddua, zalimlere beddua, en etkili beddua duası

Bu kategoride yer alan Borçlardan Kurtulmak ve Zengin Olmak İçin Dualar! başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Zalimlere Beddua Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.