Anasayfa
8 Mayıs 2021, 3:59
temizlik
Yönetici

Küpe deliği kapanırsa gusül abdestine mani olur mu?

Küpe deliği kapanırsa gusül abdestine mani olur mu?

kaars
Kulak deliği kapanınca gusül sırasında ovmak yeterlidir.


Küpe deliği ve gusül

Kayıtsız Üye
Merhaba. Ben 2 ay önce kulaklarımı deldirdim ancak özellikle gusül abdesti için küpeleri çıkarmaya vs çalışırken şişkinlik kızarıklık vs oluyordu buna daha fazla katlanmak istemedim ve deliklerin kapanması için küpeleri çıkardım. Gusül abdesti alırken ne yapmalıyım abdesti nasıl almalıyım artık küpe takmiyorum sadece normal şekilde delik yokmus gibi abdest alabilir miyim?

Okudunuz mu?  Fiskiye ile gusül abdesti alınır mı ?

Cevap: Küpe deliği ve gusül

Darusselam
kulakların durumu gusle engel değildir.


Kulak deliyi, kulak deliği kapanırsa gusül olur mu

Bu kategoride yer alan Gusul abdesti alırken avret yerine dokunmanın hükmü başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Küpe deliği kapanırsa gusül abdestine mani olur mu? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.