Anasayfa
8 Mayıs 2021, 7:15
sizden02
Abone

Manzara resimleri üzerine yazı eklemek istiyorum

Manzara resimleri üzerine yazı eklemek istiyorum

aylin00
Selamünaleyküm arkadaşlar

benim bir konuda yardıma ihtiyacım var. Bilgisayarımda mevcut bulunan manzara resimleri üzerine yazı eklemek istiyorum. Şiir veya özlü söz… Ardından bunu mail ile arkadaşlarıma göndermek istiyorum. Yani kendim e- kart hazırlamak istiyorum.
Birkaç gündür uğraşıyorum fakat yapamadım. Bilen bir arkadaşımız varsa bana yardımcı olabilir mi? Lütfen…

Okudunuz mu?  Çok Pişmanım(Namazı Bozmak)

Cevap: Bir konuda yardıma ihtiyacım var

@YŞE
Resmin üzerine gel sağ tıkla birlikte aça bas painti seç orada A harfi var o metin yazmak içindir. yazının yazasın böylecede kaydedersin pc ye daha sonra her hangi bir upload sitesine yükleyebilirsin kolay gelsin


Yanıt: Bir konuda yardıma ihtiyacım var

aylin00
Bu yöntemi denedim hatta en çok bunun üzerine uğraştım ama yapamadım. öncelikle şiir sığmadı bende küçülttüm sonra şiiri resim üzerine oturttum bu kez kaydetmeye çalıştım o olmadı ya sadece resim kayıt oluyor veya şiir. yada ikisi de olmuyor…

Okudunuz mu?  Kuranda tebareke kelimesinin geçtiği yerler

Soru: Bir konuda yardıma ihtiyacım var

TurkBay
kardesım pcde office progmLarı yuklu ıse muhtemelen yukludur masa uzerınde mausenın saq tusuna bas. daha sonra mıcrosolft office sunum gibi bisi var ona tıkla. oradan gereken ıslemlerını yaparsın yardımcı OLdum ınsAllah..


manzara üstüne yazı yazma, manzara üstüne isim yazma, güzel manzara resmi ve üzerine yazı yazma

Bu kategoride yer alan Sahabe kime denir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Manzara resimleri üzerine yazı eklemek istiyorum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.