Anasayfa
7 Mayıs 2021, 7:17

Salat-ı tefriciye abdestli, kıbleye yönelerek ve baş kapalı olarak mı okunmalıdır?

Salat-ı tefriciye abdestli, kıbleye yönelerek ve baş kapalı olarak mı okunmalıdır?

ßaran
Bu duayı abdestli kıbleye yönelerek ve başı kapalı olarak okumak en faziletli şeklidir. Ancak bunları olmadan da okunabilir. Abdestli kıbleye dönük ve başı kapalı olmak şart değildir.

SİE

Okudunuz mu?  Bir kadın, kocası her isteği zaman onunla beraber olmak zorunda mıdır?

Cevap: Salat-ı tefriciye abdestli, kıbleye yönelerek ve baş kapalı olarak mı okunmalıdır?

HADİE
salatı tefriciye önemli dualardandır duaya saygı göstererek ve daha mütavazi olup kıbleye dönmek baş örtmek abdestli olmak zor gelmemelidir zira zahmette rahmet vardır


salatı tefriciye abdestli mi okunur, tefriciye duası kibleye donuk okunmasi sartmi

Bu kategoride yer alan Ölen bir kimsenin elbise ve diğer şahsi eşyasını vasiyeti olmaksızın fakirlere vermek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Salat-ı tefriciye abdestli, kıbleye yönelerek ve baş kapalı olarak mı okunmalıdır? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.