Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:24
sizden09
Abone

İçimden istemeyerek küfür ediyorum Allah’ımızla istemeyerek ediyorum

İçimden istemeyerek küfür ediyorum Allah’ımızla istemeyerek ediyorum

husam3
ya konu dışı ama sormak istedim icimden istemeyerek kufur ediorum Allahımıza ismeyerek ediorum ama lütfen hocalar yazabilirmisniz gunahmı kendimi durduramıyorum


Cevap: icimden istemeyerek kufur ediorum Allahımıza ismeyerek ediorum ama lütfen hocal

imamhatipli42
Kardeş öncelikle sorun tam anlaşılmıyor. Biraz daha detaylı ve düzgün cmlelerle anlatırsan mutlaka bir cevap alırsın. Ayrıca eğer anladığım gibi Allah (cc)ye haşa küfrediyorsan bu çok kötü bir durum ve derhal terket.

Okudunuz mu?  Dikkat çektirmek ve Hatıra olsun diye fotoğraf çektirmek Günah mı?

Yanıt: icimden istemeyerek kufur ediorum Allahımıza ismeyerek ediorum ama lütfen hocal

sahra
Hoca değilim ama kardeş,küfrün her çeşidi günahtır ama sizin sorunuzdaki anladığım Cenabı Allah a ise ettiğin kötü sözler Allah ıslah etsin sizi,birde günahmı diye soruyorsunuz.


Soru: icimden istemeyerek kufur ediorum Allahımıza ismeyerek ediorum ama lütfen hocal

_KeLeBeK_
Kardeşim herhalde sorun şu:)

Okudunuz mu?  Vitir namazını 2+1 şeklinde kılmak

İçinden istemeyerek küfür ediyorsun ama istemiyerek nasıl durduracağım diyorsun herhalde lütfen daha acık yaz ki soruna cevap yazılsın….


Nas
yanlis oldugunu anlamis ki soru soruyor kardesimiz ve yardim istemis tavsiyeler istemis.

buyur kardesim, senin sordugun soru gibi daha önce sorulmus, cevaplardan faydalanirsin ins.

< Düzenli olarak günde ve gecede bir kaç sefer Felak ve Nas Sürelerini okumanı tavsiye ederim. bu süreleri okuduğunda şeytan senden uzaklaşacaktır.
Şeytan ruhumuzu teslim edene kadar bizi bırakmaz ama ilk günlerde biraz ağır gelebilir, sen tavsiye sürelerle kendini destekle.

Okudunuz mu?  Akrabalar büyü yapıyor. Ne yapmalıyım?

iyi görüntüler fayda verir ama gözlerimizi haram/kötü şeylerden uzak tutsak zaten aklımıza olumsuz görüntüler gelmez.
Allah yardımcınız olsun >
< Küfür, ebedi cehennemde kalmaya sebep olduğundan, ondan korunmak için ehl-i sünnet akidesine uygun olarak imanı öğrenip, kendimizi küfürden koruyup muhafaza edeceğiz. >
< imanın var ama o imanını amel ile süslemesen söner gider. kötü çevreni terket ve iyi insanlarla birlikte olmaya çalış. >


yunylsa
Merhaba, abilerim ve ablalarım. 12 yaşındayım ve Allah’a istemeden küfür ediyorum, tövbe ediyorum ama devamlı aklıma geliyor. Ne yapmalıyım acaba bir türlü gitmiyor 🙁

Okudunuz mu?  Allah niçin bu kadar büyük bir evren yarattı? bu uzay mevcudiyetini bize mi borçlu

cpuslayer
Şeytan sana vesvese veriyor. Kendi düşüncelerin değil onlar. Küfürü eden kalbindeki lümme deki şeytan. Sen onu kendin ediyor sanıyorsun ve tuzağa düşüyorsun. Yapman gereken o sesi umursamamak, onunla savaşmamak. Vesvese önem verirsen şişer, önem vermezsen balon gibidir söner. Bolca felak nas sürelerini oku namazını kıl.

Okudunuz mu?  İçimdeki ses

yunylsa

Bu kategoride yer alan Makatta pislik kalırsa gusül almaya engel olur mu? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İçimden istemeyerek küfür ediyorum Allah’ımızla istemeyerek ediyorum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.