Anasayfa
12 Ekim 2022, 17:36
sizden0
Abone

Kuranı Kerimi çantada taşımak caiz mi?

Kuranı Kerimi çantada taşımak caiz mi?

ßaran
Kuranı Kerimi çantada taşımak caizdir. Saygısızlık amacı olmaksızın Kur’an’ı belden aşağıda tutmak ve böyle taşımak da caizdir. Yani günah değildir. Kuranı Kerim bulunan çantayı yere koymak da caizdir. Çünkü bunda bir hürmetsizlik yoktur.


Cevap: Kuranı Kerimi çantada taşımak caiz mi?

esin-ti
ya çok sıkıntı çekiyordum bu konuda , o yüzden hep kısa saplı çanta alıp duruyorum , çok güzel bir paylaşım , Rabbim sizden razı ve memnun olsun ..

Okudunuz mu?  Evlenmeden önce kaç kere görüşmek caizdir?

kuran çantada taşınır mı, kuranı kerim sırt çantasına koyunca günah olur mu , Kuranitasimakcaizmidir

Bu kategoride yer alan Tevbe mi Tövbe mi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kuranı Kerimi çantada taşımak caiz mi? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.