Anasayfa
8 Mayıs 2021, 1:46
Sohbet
Yönetici

Sıkıntıdan kurtulmak icin dua

Sıkıntıdan kurtulmak için dua

_YaSemin_
bazen çok sikinti cekiorum sikitntidan kurtulmak için bir dua vardi unuttum sizler biliorsaniz canim arkadaşlarım söylermisiniz -….


Cevap: sikintidan kurtulmak için dua

betülce
< bazen çok sikinti cekiorum sikitntidan kurtulmak için bir dua vardi unuttum sizler biliorsaniz canim arkadaşlarım söylermisiniz -…. >
"Bismillâhi alâ nefsi ve mâlî ve dînî. Allahümme raddınî bi-kadâike ve bârik lî fîmâ kuddire lî, hattâ lâ uhibbe ta’cîle mâ ahhartehu ve te’hîra mâ acceltehu."

Okudunuz mu?  Anne başta tâç imiş

"Allah’ım, senin ismine, malımı, dinimi ve nefsimi emanet ediyorum. Allah’ım, hükmüne beni razı kıl, kaderimde olanı bana mübarek kıl ki, te’hir ettiğinin acelesini, acele ettiğinin de te’hirini istemeyeyim. Nefsimin isyanını önle, teslimini sağla."
Allah(cc) gönlünüze ferahlık nasip etsin


Yanıt: Sıkıntıdan kurtulmak için dua

Hoca
buyur kardeş tıkla: forumduasi.com/sizden-gelen-sorular/59507-sikinti-icin-dua.html

Okudunuz mu?  Sanal zina

Allah (cc) sıkıntılarını gidersin. amin


sıkıntıda okunacak dua, çok sıkıntı mumsema, sıkıntıdan kurtulma duası

Bu kategoride yer alan Sevilmek için sihirli formüle gerek yok!!! başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sıkıntıdan kurtulmak icin dua Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.