Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:14
sizden91
Abone

İftira için yapılacak dua ve ayet varmı?

İftira için yapılacak dua ve ayet varmı?

_RÜYA_
selamun aleykum

bende yeni üye oldum.çünkü Rabbim bazen öyle sınavlardan geçiriyorki kullarını kul bazen kaldıramıyor.ve siz mümin kardeşlerimizin manevi desteği ile kimi zaman sınavını kazanıyor yada bedabhtlardan oluyor.kardeslerim bende sizlerle paylaşmak istediğim ve bian önce ne yapmam gerektiği hakkında sizlerden manevi destek istiyorum.ben malesef iftiraya uğradım şuan ki halimi anlatmaya kelimeler tabiki kifayetsiz kalır ama hangi dua veya ayeti okumam gerekir rabbime sıgınıyorum. ama neyapacağımı bilemiyorum.size konuyu anlatmak istiyorum. Biz iki kardeşiz yani birde ablam var bende evliyim ablamda ilk evliliğinde eşi trafik kazasında vefat etti.ve ikinci evliliğinide kendisinden yaşça büyük Allah inancı olmayan ve dinle alay eden biriyle evlendi.ailem benim eşimi çok takdir ederdi herzaman için ve saygılı oluşunu bu kısa bizaman içerisinde rekabete dönüştü ve ablam eşini aileye kazandırmak için eşimi kadınlarla çıkıyor gibi kötü suçlayıcı ifadelerle eşimede iftiralar atarak aileye kazandırma yolunu seçti biz hep sustuk uzak kalmayı tercih ettik.fakat öyle bir an geldiki öz ablam eşi için öz kardeşini lekeleycek duruma geldi.benim herdurumum dan istifade etti şöyleki.ben bebek kaybettim üstüste hamileliklerim hüsranla netice verdi ve benim kendisi gibi durumum yoktu ve bunları şu şekilde kullandı kendisinin çocukları oluyor ve benim bebeklerim yaşamıyor diye ALLAH ona evlat veriyormuş ama bana vermiyormuş diye kıskanmışım halbuki kalbimi Allahu teala çok iyi biliyor ve ben bunca seyden sonra kilo aldım ve durumum yoktu kıyafet alamıyordum ve kıyafetlerim azda olsa daralmıştı ve bunuda bahane ederek eşini baştan çıkarmak için giydiğimi ama eşi namuslu olduğu için bana bakmadığını ve durumum olmadığı için ben eşinin kapısını çalıp benle beraber ol bana para ver demişim ve ben annemlere yakın oturuyordum öncelikle taşındım ve taşındığım yerdede beni rahat bırakmadılar hasbinAllahül venimel vekil diyorum.ayrıca neolur bana dua edin kardeşlerim ellerinde ıspat yokken namusuma iftira attılar vebunu yapanda öz kardeşim sizden istediğim tek şey kuran okuyorum ama hangi ayet veya sureyi okursam daha iyi olur bu durumda çünkü bildiğim birçok şeyide unuttum Allah hepinizden razı olsun kardeşlerim.mevlam hepimizin yarve yardımcısı olsun.Allaha emanetolun

Okudunuz mu?  Babamı Affedemiyorum Ama ölüm Döşeğinde

Cevap: SELAMÜN ALEYKÜM(lütfen okuyun)

cengiz__11
ALLAH (C.C.) yardımcın olsun kardeşim..:(:(
"Şüphesiz namuslu, kendi halinde olan mü’min kadınlara (zina iftirası) atanlar, dünyada ve âhirette lanet olunurlar. Onlar için büyük bir azap vardır" (en-Nur, 24/23)


Yanıt: SELAMÜN ALEYKÜM(lütfen okuyun)

Sedanur
ve aleylumusselam ve rahmetullah kardeşim sen abdesini al namazını kıl ve içinden geldiğince Allah’a sığınarak bol bol dua et rabbim yar ve yardım cın olsun başlık değiştirildi ve sizden gelen sorulara taşındı.

Okudunuz mu?  İkindi namazından sonra şükür namazı kıldım?

Soru: İftira için yapılacak dua ve ayet varmı?

Gülehasret
forumduasi.com/kuran-arapca-turkce-meal/10528-iftira-hakkinda-ayetler.htmlİftira hakkında ayetler

forumduasi.com/kotu-ahlak-sifatlari/51491-iftira-atmanin-dinimizdeki-yeri-nedir.htmlİftira atmanın dinimizdeki yeri nedir?

forumduasi.com/kotu-ahlak-sifatlari/31638-iftira-etmenin-kotulugu.htmlIftira Etmenin Kötülüğü

forumduasi.com/i-j/6728-iftira.htmlİftira


_RÜYA_
yanımda oldunuz Allahta sizin yanınızda olsun Allah razı olsun


ruken mina
Aleykumu Selm kardesim senin gibi bende kendi Oz kardesim den iftara ya uradim ama benimiisi namus uzerinde değil ama oda benim azindan cikmayan kelimelri gidip babama demis ve en acisida nedir biliyon mu babanin ona inanip bana inanamasi iste beni o yikiyor ustelik babamin kardesim in ne kasar yalan konustun unu da biliyor ve onun için beni çok fazla kirdi ve ben onlara hakim varsa asla helal etmiyorum ben kendi kardesimle icimi doktum ya oda gidip bana yalanlar atti çok kirginim çok şükür rabbime evli yim ve bir kizim var 4 buçuk aylik bana unutruyor ama bazen aklima geliyorlar iste yine Rabbim e binlerce şükürler olsun 🙁

Okudunuz mu?  Banyoda Gusül Abdesti Alırken Cinsel Uzvu Yıkamak İçin Dokunursak o Abdest ile Namaz Kılınılır mı?

ruken mina
Aleykumu Selm kardesim senin gibi bende kendi Oz kardesim den iftara ya uradim ama benimiisi namus uzerinde değil ama oda benim azindan cikmayan kelimelri gidip babama demis ve en acisida nedir biliyon mu babanin ona inanip bana inanamasi iste beni o yikiyor ustelik babamin kardesim in ne kadar yalan konustun unu da biliyor ve onun için beni çok fazla kirdi ve ben onlara hakim varsa asla helal etmiyorum ben kendi kardesimle icimi doktum ya oda gidip bana yalanlar atti çok kirginim çok şükür rabbime evli yim ve bir kizim var 4 buçuk aylik bana unutruyor ama bazen aklima geliyorlar iste yine Rabbim e binlerce şükürler olsun 🙁

Okudunuz mu?  Huriler Niçin Yaratıldı?

Kayıtsız Üye
Allah kahretsin kardesim. Sekiz yil önce benimde basima benzer bir bela geldi ve hala arkamdan ugrasiyorlar. Ne annem ne babam ne kardesim. Allahtan baska kimse icimi sogutmadi. Secde de agladim. Rabbime yalvardim çok kuran okudum. Zikir cektim. Ve halada dewam ediyorum. Ya muahhir 846 defahergun. Allahin izni ile kurtulurdun ins.

Okudunuz mu?  Ezan okununca söylenecek sözler

Kayıtsız Üye
Ben çok buyuk iftiraya ugradim biri eltimin evine muska koymus bide mesaj cekmis filànca yerde muska var iste o koydu yok sizin aileyi sevmiyo haketmiyo halbuki seviyorum herseyde guzeldi ama bana bunu kim yapti nasıl yapti bilmiyorum kafayi yicem ben asla elime bile surmem o muskayi.

Okudunuz mu?  Sınıfı rahatsız etmek kul hakkımı

Kayıtsız Üye
Ben bir buçuk senelik evliydim ama eşim beni namusuzlukla suçladi benim hiç tanimadigim insanlarala ve adlarini bilen hiç duymadigim insanlarla suçladi kisaca iftira atti bunu neye dayanarak yapti hiç bilmiyorum aklim durucak bu yuzden beni boşadi çok zoruma gidiyor gece gunduz agliyorum psikolojum bozuldu hatta ölumle bilen tehtit ediyor bunu herkese soyluyor çok ama çok utaniyorum insanlardan neye yanacagimi şaşirdim artik en kotusude eşimi hale seviyorum bol bol namaz kilip dua ediyorum ama icim hale yaniyor nasıl geldim bu duruma benim oysa RABBIM biliyor benim ona karsi hiç bir yalnisim olmadi ALLAH sahidim artik ne yapacagimi bilmiyorum:(((

Okudunuz mu?  Allah bir kul hakkında hayır murad ederse hadisini açıklarmısınız?

iftiradan kurtulma duası, iftiradan kurtulmak için dua, iftira ile ilgili dualar

Bu kategoride yer alan Kul hakkı olan da veli olabilir mi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İftira için yapılacak dua ve ayet varmı? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.