Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:51
sizden0
Abone

Aklıma gelen kötü düşüncelerden kendimi nasıl arındırabilirim?

Aklıma gelen kötü düşüncelerden kendimi nasıl arındırabilirim?

Kayıtsız Üye
Merhaba kardeş ben sizden peygamber efendimiz (s.a.v) in hayatını baştan sona açıklamalı anlatımını ve 4 büyük halifelerimizin hayatlarını istiyorum …inş. Birde abi ben evde tek kaldığımda vaya bu kaç gündür uyuduğum zaman içime hep bir korku giriyor bir an sanki 3 harfliler(cinler) gelecekmiş diye çok korkuyorum. Lütfen yardımcı olun kendimi o kötü düşüncelerden nasıl arındırabilirim???

Okudunuz mu?  Hile yapmak kul hakkımı

Cevap: Aklıma gelen kötü düsüncelerden kendimi nasıl arindirabilirim?

mumsema
Vesveselerden kurtulmanın en güzel yolu yalnız kalmamktır.
birde sana Ayetel-Kürsi ve dua tavsiye edeyim faydası olur inşAllah.

Bu kategoride yer alan Ele ve yüze krem sürmek abdesti ve namazı bozar mı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Aklıma gelen kötü düşüncelerden kendimi nasıl arındırabilirim? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.