Anasayfa
27 Temmuz 2022, 17:16
kadin
Yönetici

Cinsiyet değiştirmenin hükmü nedir?

Cinsiyet değiştirmenin hükmü nedir?

ßaran
Bir erkeğin veya kadının cinsiyet değiştirmesi kesinlikle caiz değildir. Bu kimselerle evlenmek de caiz olmaz. Cinsiyet değiştirmek büyük günahlardandır.

SİE


Cevap: Cinsiyet değiştirmenin hükmü nedir?

aşk
bende değiştirmek istiyorum çünkü bu bedenle daha fazla yaşayamıycam psikilojik durumum bozuldu herkes öğrendi bu umrumda değil ama artık sevdiğim kızla mutlu olmak istiyorum günahından dolayı bir türlü karar veremiyorum…ben ameliyat olmayı çok istiyorum ve olduğumda mutlu olacağımı da biliyorum ama Allah’a hesap vermek konusunda sıkıntılıyım ne yapacağım bilemıyorum ömürede geldi geçiyo…

Okudunuz mu?  Cünüp iken veya adet iken kılları, tırnakları ve tüyleri jiletle kesmek caiz midir?

Yorum: Cinsiyet değiştirmenin hükmü nedir?

İmam -ı Şibli
Senin de sınavın böyle kardeş asla cinsiyet değiştirme normal hayatına devam et.


cinsiyet değiştirmenin dini hükmü, cinsiyet değiştirmenin hükmü, islamda cinsiyet değiştirmenin hükmü

Bu kategoride yer alan Cünüpken veya hayızlı iken tırnakları ve tüyleri kesmek caiz midir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Cinsiyet değiştirmenin hükmü nedir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.