Anasayfa
7 Mayıs 2021, 7:32

Kötü Yola Düşene Nasıl Davranalım?

Kötü Yola Düşene Nasıl Davranalım?

rems
Kötü Yola Düşene Nasıl Davranalım?

Sayın hocam benim bir halam evli ve 3 çocuğunun olmasına rağmen kötü yola düşmüş.Ve eşi de var. Eşi bana ne derlerse desinler yeterki gel sen bu işden vazgeç. Eşi çocuklarının geleceyi için hatta evlenme yaşında kızı olduğu için böyle diyor. Çocukları için ailesinin dağılmasını istemiyor.Karısı da bazen tamam demesine rağmen yine de bazen bildiğini okuyor. Sayın Hocam şimdi böyle bir vaziyette bu erkek karısına ne yapmalıdır? Akrabalar ne yapmalıdır? Dinimiz ne söyler sayın hocam.Bizi aydınlatırmısınız? 4 gözle bekliyoruz cevabınızı.
DİNİMİZ, TEVBE EDEN KİŞİYE "O GÜNAHI HİÇ İŞLEMEMİŞ GÖZÜYLE BAKMAMIZI TELKİN EDER. Kötü yola düşmüş bir insanı ömür boyu o kötülüğü mahküm etmek ondan büyük bir kötülüktür. Eşi tevbe edip arınması şartıyla ona sahip çıkarsa bu onun affediciliği ve merhametinin bir eseri olur. Umulur ki Allah da onu affeder ve ona rahmetiyle muamele eder.

M.İslamoğlu

Okudunuz mu?  Nihat hatipoğlu hangi mezheptendir ?

Cevap: Kötü Yola Düşene Nasıl Davranalım?

rana
paylasim için Allah c.c. razı olsun


Cevap: Kötü Yola Düşene Nasıl Davranalım?

Ecrinim
DİNİMİZ, TEVBE EDEN KİŞİYE "O GÜNAHI HİÇ İŞLEMEMİŞ GÖZÜYLE BAKMAMIZI TELKİN EDER

Allah c.c. razı olsun..


eşi kötü yola düşen erkek ne yapmalı

Bu kategoride yer alan Kur'an-ı Kerim hatmedeceğim diye adak adadım fakat bunu gerçekleştiremedim ne yapmalı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kötü Yola Düşene Nasıl Davranalım? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.