Anasayfa
8 Mayıs 2021, 5:18
dualar
Yönetici

Doğruyu yanlışı öğrenmek için dua

Doğruyu yanlışı öğrenmek için dua

sbr yldrm
Doğruyu yanlışı öğrenmek için duâsı

Allahümme erinel hakka hakkan verzuknâ ittibâ’ahu ve erinel bâtıla bâtılan verzuknâ ictinâbehu bi-hurmeti Seyyidil-beşer . (8) Manası: (Yâ Rabbî! Doğruyu bize doğru olarak göster ve ona uymağı bize nasip et ve yanlış, bozuk olan şeylerin yanlış olduklarını bize göster ve onlardan sakınmamızı nasip et! İnsanların en üstünü hurmetine bu duâmızı kabûl buyur!).


Cevap: doğruyu yanlışı öğrenmek için dua

INSIRAH19
ALLAH razı olsun paylasim için teşekkürler

Okudunuz mu?  Bu Güzel Duaya Amin Demek İsteyenler Buyursun

doğruyu yanlışı öğrenmek için dua, bilinmeyeni öğrenmek için dua, kolay öğrenmek için dua

Bu kategoride yer alan Peygamber Efendimizin (sav) Taifde Yaptığı Sabır Duası... başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Doğruyu yanlışı öğrenmek için dua Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.