Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:34
sizden08
Abone

Ezan vakti kedilerin bir şeyi haber verircesine miyavlaması?

Ezan vakti kedilerin bir şeyi haber verircesine miyavlaması?

Rabbe_Yolcu
Geçen sabah ezanını dinlerken dikkatimi çekti ve aklıma takıldı herkez bilir ezan vaktinde köpeklerin havladıgını bende çok defa şahit oldum fakat bu sefer tüm kedilerin hep bir agızdan miyavladıgına şahit oldum .Yorumlarınızı almak isterim .Kendilerince ALLAh zikir mi yoksa gözlerinde perde olmadıgı için gördükleri varlıklar mı bunda ki hikmet nedir?

Okudunuz mu?  Cenabet kişi ve zemzem

Cevap: ezan vakti kedilerin bir şeyi haber verircesine miyavlaması?

Hoca
< Geçen sabah ezanını dinlerken dikkatimi çekti ve aklıma takıldı herkez bilir ezan vaktinde köpeklerin havladıgını bende çok defa şahit oldum fakat bu sefer tüm kedilerin hep bir agızdan miyavladıgına şahit oldum .Yorumlarınızı almak isterim .Kendilerince ALLAh zikir mi yoksa gözlerinde perde olmadıgı için gördükleri varlıklar mı bunda ki hikmet nedir? >
Ezan okurken şeytanların kaçtığı hadis-i şerif ile bildirilmiştir. Horozlar melekleri görünce öterler. Hayvanlar bizim görmediklerimizi görebiliyorlar. Ezan okunurken köpeğin uluması hayra alamettir. Şeytanların kaçışını görmüş olabilir.
SİE

Okudunuz mu?  Zina yapmamak için istimna yapmak caiz mi?

Cevap: Ezan vakti kedilerin bir şeyi haber verircesine miyavlaması?

Kayıtsız Üye
Gerçekten sabah ezanı vaktini biliyorlar.. Duman kedim 5:20 de okunurken annemin odasından benim odamın kapısında mıyavlıyarak uyandırıyor.. 5:10 geçe oldu ve yıne bu saatte kapıdaydı..Rabbimin mucizesi


kediler ezan okununca ne yapar

Bu kategoride yer alan Namazda otururken ellerimi dizlerimin üstüne koyuyordum namazım kabul olur mu başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Ezan vakti kedilerin bir şeyi haber verircesine miyavlaması? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.