Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:02
sizden92
Abone

Oruçta seferilik

Oruçta seferilik

ay_yıldız
Bir sorum olacak hocam ve bilen arkadaşlara… 7-8 saatlik bir yola çıkacaz inşAllah bugün ve bildiğim kadarıyla seferi sayılıyoruz bunun için kefalet gerekmiyor değil mi?


Cevap: oruçta seferilik

Hoca
< Bir sorum olacak hocam ve bilen arkadaşlara… 7-8 saatlik bir yola çıkacaz inşAllah bugün ve bildiğim kadarıyla seferi sayılıyoruz bunun için kefalet gerekmiyor değil mi? >
"kefalet"ten, fidyeyi kastetin sanırım. yolculukta tutmadığınz orucu, ramazan ayı bitiminde tutarsınız ve fidye gerekmez.

Okudunuz mu?  Babam annemi aldatıyor

daha geniş bilgi için tıkla: forumduasi.com/e-f/5753-fidye.html

forumduasi.com/safii-mezhebinde-oruc/3094-orucun-kazasi-fidye-ve-kefaret.htmlOrucun Kazası, Fidye ve Kefaret – Mumsema islam Arsivi


Oruçta Seferilik

Kayıtsız Üye
Ben salı günü bütünleme sınavı için deniz yolu ile İstanbul’a gideceğim günübirlik. Evimden Budo terminali 17-19 km. Terminalden İstanbul 80 km. Bir de dönüşü var. Seferi sayılır mıyım?

Okudunuz mu?  Melhame-i kübra ve armegedon savaşı

Yorum: Oruçta seferilik

mum
Yolculuk 90 km yi aşıyorsa seferisiniz


oructa seferilik

Bu kategoride yer alan Çok günahkarım kalbim katı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Oruçta seferilik Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.