Anasayfa
21 Aralık 2023, 0:45
aile
Yönetici

Kocamın bana dokunmasını bile istemiyorum

Kocamın bana dokunmasını bile istemiyorum

LeoparGS
Kocamın bana dokunmasını bile istemiyorum

Bedensel yakınlaşmama nedenlerden biri; evlilik öncesi hayatta, belki çok küçük yaşlarda yaşanan cinsel istismar sorunudur. Geçmişte yaşanan istismar, taciz vb. olaylar evlilik sürecini negatif etkileyebilir. Bunun dışında evliliğe dair yanlış bilgilendirilmiş olmak veya eş ile yaşanan problemler, duygusal kopukluklar vs… gibi etkenler kadının eşinden uzaklaşmasına neden olabilir. Aslında eşlerine bedensel anlamda yakınlaşmak istemeyen sadece kadınlar değildir. Zaman zaman bu soğukluğu erkeklerin de yaşadığı görülür. Ancak çoğunlukla sorun hanımlar tarafından yaşandığından ben bu soruna kadınların penceresinden yaklaşmayı tercih ediyorum. Öncelikle bu sorunu yaşayan bireylerin sorunun temeline inebilmeleri gerekmektedir. Acaba niçin eşimle bedensel yakınlaşma beni rahatsız ediyor? sorusunu birey kendi kendine sormalı ve cevabını aramaya çalışmalıdır. Bu konuda yapılabilecek en sağlıklı ve en önemli girişim bir uzmanla görüşüp, ondan yardım almaktır. Bu şekilde çözümü oluşturmak çok daha mümkündür. Peki acaba neden hanımlar bu sorunu yaşamaktadırlar? Neden eşleriyle bedensel temas halinde olmak, haz vermek bir yana rahatsızlık oluşturacak boyutlardadır? Sorunun nedeni tespit edildikten sonra uygun çözüm önerileri şekillenecektir.

Örneğin; sorun geçmişe dayanıyorsa bireyin psikoterapi görmesi, veya sorun iletişim kopukluğuna dayanıyorsa çiftin iletişim becerileri kazanması gibi çeşitli önlemler alınacaktır. Bu tarz önlemleri alma kararı, bireyin kendi kendine alabileceği bir karar olabilir. Ancak çözüm aşamasında kadının eşi tarafından anlaşılabilmesi ve hatta çözüm için gerekirse birlikte yardım almaları en güzel ve ideal olanıdır. Bu sebeple, kadınların eşlerinden bu konuda yardım istemeleri de çok önemlidir. Burada kadınların, eşlerini suçlamamaları ve sadece eşlerinden yardım istemeleri gerekmektedir. Aksi takdirde oluşması muhtemel yanlış anlaşılmalar farklı sorunların oluşmasına neden olabilir.

YASEMİN YALÇIN AKTOSUN


Yorum: Kocamın bana dokunmasını bile istemiyorum

Kayıtsız Üye
Bir kadına her türlü şiddeti uygulayıp sonra ona yatakta kadınlık yapmasını bekleyen erkeklere ne demeli. Eşimle severek evlendim. Daha doğrusu sadece ben sevmişim onu da anladım.maddi manevi bütün eksiklikleri yaşatan eşim. Ondan sevgi dilenen ben. Ne zaman ondan vazgeçtim bana yöneldi.artık iş işten geçti. Onu artık sevmiyorum o kadar ki eve gelmesini istemiyorum.o geldiğinde farkında olmadan şekilden şekile giriyorum. Bu görüntüm onu rahatsız ettiği için sürekli kavga ediyoruz.okadar sorumsuz biri ki sanki hiçbir şey yaşatmamış bana benden ilgi alaka bekliyor. Yatakta da mükemmel bir kadın olmamı. Bana dokunması ‘ni bile istemiyorum.aldatildım kumar sorumsuzluk ilgisizlik sevgisizlik herşeyi yaşadım.Eeyyyy erkekler siz böyle yaptığınız müddetçe çok daha yatakta iyi kadın bekler durursunuz. Eşimi sevmiyorum. Zorluyorumkendimi kavga çıkmasın çocuklarım sağlıklı ortamda büyüsün olmuyor olmuyor. Yarabbim sen yardım et begüm gibi kadınlara😭😭😭😭

Okudunuz mu?  Nişanlılık döneminin sorumlulukları

kocamı istemiyorum, kocamla birlikte olmak istemiyorum, kocamin bana dokunmasini istemiyorum

Bu kategoride yer alan Anne Babanın çocuğa karşı görevleri ile ilgili hadisler başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kocamın bana dokunmasını bile istemiyorum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.