Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:52
sizden0
Abone

Peygamber hanımları ve kızlarının örtüleri nasıldır?

Peygamber hanımları ve kızlarının örtüleri nasıldır?

Rabbe_Yolcu
HZ Fatıma hz aişe hz hatice rabiatül adeviye peygamber hanımları.Bunların örtüleri nasıldı yüzleri peçelimi idi ? Neye dikkat ederlerdi?Bu örtünme şekilleri dini filmlerde izlediğimiz gibi mi? ALLAH razı olsun


Cevap: Peygamber hanımları ve kızlarının örtüleri nasıldır?

İsrâ
Hz.Aişe’nin Tesettür Konusundaki Hassasiyeti

Okudunuz mu?  Ölen birinin yüzünün morarması

Hz. Âişe’nin özellikle tesettür konusundaki hassasiyeti bir başkaydı. Bu hususta hayatı boyunca en ufak bir taviz vermemişti. Bu hassasiyeti o kadar ileri derecede idi ki Hz. Ömer vefat edip kendi odasına defnedildikten sonra kabirle arasına bir perde çektirmişti. Yeğeni Hafsa kendisini ziyarete geldiğinde takmış olduğu başörtüsünü ince bulmuş onu ikiye katlayarak nasıl örtünmesi gerektiğini göstermişti. Tesettür konusunda kadınları her zaman ikaz eder ve Nur Suresi’nde emredildiği gibi örtünmelerini hatırlatırdı.

Okudunuz mu?  Yaptığım mastübasyon kadar gusül almalı mıyım ?

buyur bacim birde su yazilari oku
>>> forumduasi.com/tesettur/35273-asri-saadet-sahabi-kadinlarinda-tesettur.html
>>> forumduasi.com/tesettur/74056-hz-fatima-annemizdeki-tesettur.html


hz. aişenin tesettürü

Bu kategoride yer alan Babam çok cahil lütfen bir akıl verin. başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Peygamber hanımları ve kızlarının örtüleri nasıldır? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.