Anasayfa
8 Mayıs 2021, 4:05
Egitim
Yönetici

Rosetta stone arabic kurulumu

Rosetta stone arabic kurulumu

aktasi
Esselamu Aleykum ve Rahmetullah. Arkadaşlar rosetta stone arabic dil öğrenme programını indirdim ama nasıl kurulacağını bilemiyorum.Bu program çok medhediliyor ve açıkçası ben de bir arapça öğrenme sevdalısı olarak çok merak ediyorum.Din kardeşlerimden bu konuda varsa bana yardımcı olabilecek çok mesrur olurum.
Esselamu ale abdillehi fi emanillah.

Okudunuz mu?  Kitap Okumanın Psikolojik Getirileri

Cevap: Rosetta stone arabic kurulumu

papadilma
RosettaStoneSetup.exe ‘yi calistirarak yada iso dosyasini daemon tools gibi bir program ile mount ederek uygulamayi kurun.

Kurulum tamamlandiktan sonra crack klasorundeki RosettaStoneVersion3.exe dosyasini programi kurdugunuz dizine kopyalayın.

Programi calistirdiginizda karsiniza aktivasyon ekrani gelecektir, sadece "Activate Later" a tiklayin hangi dil paketlerini kurmus olursaniz olun tam surum olarak calisacaktir). Ayrica update veya register etmeye calismayin (sorsa bile)

Okudunuz mu?  Arapça kelimeler

İstediğiniz Dil paketini yada paketlerini (.iso) istediginiz gibi mount edin yada cd/dvd/ye cekin, dilediginiz gibi kullanın..


bunu diğer rosetta ingilizcwe setınde denediğimde oluyor sende indirdiğin dosyları bu yoollla dene ;)selametle


Yanıt: Rosetta stone arabic kurulumu

aktasi
Allah razı olsun.

Okudunuz mu?  İslami Test Soruları Ve Cevapları

Soru: Rosetta stone arabic kurulumu

aktasi
Esselamu Aleykum. İndirdiğim program demo imiş.Bunun demo olmayanını yani full olanını nereden indirebilirim.Programın indirilmesi çok fazla zaman aldığı için deneme-yanılma yoluyla zaman harcamak istemiyorum.Bilen varsa Allah rızası için yardım etsin. Selamun Aleykum.


papadilma
senin için full olanını bulmaya çalsıacam bulursam eklerim buraya inş…selaemtle

Okudunuz mu?  Arapça cv (Özgeçmiş)

Al arakdasım fulldür…Senin indrdiğin uamrım bu değildi


aktasi
Kardeşim Allah razı olsun.İndirip bakacağım inşaAllah. Esselamu Ale Abdillehi Fi Emanillah.


Ebu Hureyre
Selamın Aleyküm , öncelikle şunu belirtim sırf yorum yazmak yardımcı olmak için üye oldum 😀
[url]https://cloud.mail.ru/public/MDE9/hYpkRBdwY Burada yeni verisyonu var içinde kurulumun izahı var eğer anlamazsan bu yorumda yardımcı olurum , Arapça dil dosyaları için ise
dropbox.com/sh/vbd5zzvb7v32383/AADQhA84HkZeO-4pL03kSZkia Dropboxdan bu dökümanları indirin , tabi burada programın setup dosyasını, crack dosyasını indirmen gerekmiyor cloud linkinde yeni versiyonunu verdiğimden dolayı … Şuan kullanıyorum gayet güzel.

Bu kategoride yer alan Çocuk eğitimi ile ilgili ayet ve hadisler başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rosetta stone arabic kurulumu Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.