Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:28
missa0
Abone

Güvercin uçurana neden selam verilmez

Güvercin uçurana neden selam verilmez

Kayıtsız Üye
güvercin uçurana neden selam verilmez


Cevap: güvercin uçurana neden selam verilmez

Hoca
< güvercin uçurana neden selam verilmez >
bu bilgi nerden kardeş?

netten bu bilgi, sağlam olup olmadığını bilmiyorum:
Selam verilmeyecek davranışlar: Şaka yapan yaşlıya, yalan söyleyen kimseye, boş söz konuşana, insanlara sövene, sokaklarda kadınların yüzüne bakan kimseye –tevbe ettiği bilinmedikçe- selam verilmez. Gunye’de de böyledir. Şarkı söyleyene, bevl edene, güvercin uçurana, hamamdaki veya başka yerdeki açık çıplaklara selam verilmez. Böyle olanların verdiği selamı iade etmek gerekmez. Gıyasiyye’de de böyledir. Günahkarla karşılaşınca selama önce başlamamak esahh olan kavildir. (Fetevayi Hindiyye)

Okudunuz mu?  Cuma hutbesi tarifi

Yorum: Güvercin uçurana neden selam verilmez

Kayıtsız Üye
Merak ettiğim konu şu güvercin beslemek bir hobi isr ve insanı kotü alışkanlıklardan alıkoyuyor ise neden kötü olsun bana bir ayet yafa hadisi şerif gösterebilirmisiniz güvercin beslemenin kötü olduğu ile ilgili


güvercin uçurana neden selam verilmez

Bu kategoride yer alan Rufai tarikatı batılda mıdır ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Güvercin uçurana neden selam verilmez Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.