Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:33
missa5
Abone

Kocam çok değişti

Kocam çok değişti

Kayıtsız Üye
kocamı anlayamıyorum bana karşı annesini ailesini çok savunuyo önceden böle değildi tek düşündüğü ben ve oğlumdu şimdi ise onlar yüzünden çok tartışıyoruz annesi bize çok karışıyo annesi sürekli beni oğluna şikayet ediyo yalanlar söylüyo ve eşimde ona inanıyo sonra kavga ediyoz kocama bişeyler yapıldığına şüpheleniyorum bir yardımınızı bekliyorum.

Okudunuz mu?  İlk müslüman kadın isimleri

Cevap: kocam çok değişti

İsrâ
gelin kaynana iliskilerinde bazen sorunlar olabiliyor,
anne oglunu kiskanabiliyor, paylasmayi sevmeyen esler oluyor.

Esiniz sizin ve annesinin yerini ayri tutmayi bilmeli, bu demek degildir ki sizi veya annesini az sevsin cünkü bunlar iki degisik sevgidir.

Okudunuz mu?  Caminin Bölümleri ile ilgili 5 soru

Siz kayinvaldenize saygisinizdan ve sevginizden kusur etmeyin ins.,
esinizle konusmaya calisin ama tatli dilde annesini kötülerek konusmaya calisirsaniz o zaman kendinizden daha bir sogutursunuz ve kendinizi haksiz yere cikarirsiniz cünkü o annesidir ne kadar kötü olursa olsun.

Esinizle konustukdan sonra birde Kayinvaldeniz ile konusun, annem sorun nedir sevmedigin bir hareketmimi gördün vs gibi hep iyi davranmaya calisin bir zaman ins. oda iyilige karsi iyilik yapacaktir, sabredin, sonucta düsmaniniz değil ya veya tas kalbi yoktur herhalde.

Okudunuz mu?  Mustafa islamoğlu - oje ile abdest alma hakkında

Esiniz Annesi ve Babasina bakmak sorundadir Erkek evlada bunu sorumlu tutulmustur, sadece siz ve evladini düsünmesi güzel ama baska sorumluluklarida var biraz anlayisla biraz tatli dil ile dengeyi saglicaginiza inaniyorum. Suc arar bakisinda değil Cözüm arar bakisi ile bakin ins. soruna.;)

Okudunuz mu?  Fitre farz mıdır

Allah yardımcıniz olsun, aranizdaki muhabbeti, sevgiyi ve saygiyi artirsin.

selam ve dua ile..


Cevap: kocam çok değişti

Fetva Meclisi
Bu tür durumlarda sadece yapacağınız şey sabretmektir. İftira atmak müslümanın ahlakından değildir. Kimsenin ahı kimsede kalmaz merak etmeyin Yüce Allah (cc) mazlumun ahını asla bırakmaz. Namaz ve dua ile Allah’tan yardım isteyiniz.


kocam çok değişti, kocam neden değişti

Bu kategoride yer alan Kadının tırnağını uzatması caiz mi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kocam çok değişti Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.