Anasayfa
8 Mayıs 2021, 4:52
Gusul
Yönetici

Mezi Olarak Adlandırdığımız şehvetten Yada Hazdan Dolayı çıkan şeffaf Renkte Olan Sıvı Için Gusül Ge

Mezi Olarak Adlandırdığımız şehvetten Yada Hazdan Dolayı çıkan şeffaf Renkte Olan Sıvı Için Gusül Ge

Kayıtsız Üye
S.aleyküm Mezi Olarak Adlandırdığımız şehvetten Yada Hazdan Dolayı çıkan şeffaf Renkte Olan Sıvı Için Gusül Gerekirmi?şimdiden Allah Razı Olsun


Cevap: Mezi Olarak Adlandırdığımız şehvetten Yada Hazdan Dolayı çıkan şeffaf Renkte Olan Sıvı Için Gu

Hoca
< S.aleyküm Mezi Olarak Adlandırdığımız şehvetten Yada Hazdan Dolayı çıkan şeffaf Renkte Olan Sıvı Için Gusül Gerekirmi?şimdiden Allah Razı Olsun >
ve aleykumusselam ve rahmetullah.
Mezi güsül gerektirmez, sadece değdiği yeri yıkamak yeterlidir.
mezi, Allah’ın evli olan çiftlerin daha rahat cinsel ilişkide bulunmaları için bir nimetidir. görevi kayganlığı sağlamaktır.

Okudunuz mu?  Avret yerlerine bakmak ve dokunmak gusül abdestini bozar mı

şehvetli mezi, şehvetle çıkan şefaf kaygan sıvı, mezi

Bu kategoride yer alan Eşine dokunmadan boşalmak gusül abdesti gerektirir mi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Mezi Olarak Adlandırdığımız şehvetten Yada Hazdan Dolayı çıkan şeffaf Renkte Olan Sıvı Için Gusül Ge Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.