Anasayfa
1 Nisan 2023, 12:14
Rüya Yorumu
Yönetici

İstihareden sonra rüyada görülen krem rengi hayırlı mıdır ?

İstihareden sonra rüyada görülen krem rengi hayırlı mıdır ?

Kayıtsız Üye
İstihare namazı kıldım ve rüyamda küçük bir seccade mağazası gördüm, birsürü seccadeler vardı ve duvarlar ve seccadeler olmak üzere hepsi krem rengiydi. Arkadaşımla seccade satın alıyorduk, acaba bu rüya hayırlımı değilmi. Krem renginin anlamı nedir ?

Okudunuz mu?  Rüyada Saçının Zorla Kesildiğini Görmek

Cevap: Istihareden sonra rüyada görülen krem rengi hayırlımıdır ?

imamhatipli42
Kardeşim istiharede genelde kırmızı olumsuz yeşil olumlu anlamına gelir. Ama kremi hiç duymadım siz tekrar yatarsanız istihareyeiyi olur. İstiharede sadece renklerle sonuca varılmaz kardeşim siz ne için istihareye yatmış iseniz o konu ile ilgili ipucu da görülebilir.

Okudunuz mu?  Rüyada kadınlar tuvaletine girmek

Yorum: İstihareden sonra rüyada görülen krem rengi hayırlı mıdır ?

Kayıtsız Üye
Merhaba. Ben benimle evlenmek isteyen biri için istihareye yattım. Rüyamda bir minibüsün içinde kuzenimle birlikte kısa mesafeli yolculuk yapıyorduk. Yolculuk bitince eski oturduğum mahalleye geldiğimi gördüm. Son durak orasıymis. İndiğimde ise minubusun krem rengi ve eski Yeşilçam minibüslerinden olduğunu gördüm. Bu ne anlama gelir yardımcı olur musunuz ?

Okudunuz mu?  Rüyada Allah diye bağırmak

Yorum: İstihareden sonra rüyada görülen krem rengi hayırlı mıdır ?

Tohat
Merhaba. İstiharenin neticesini alman için bu rüyadan uyanırken ne hissettiğine bakmalısın. Eğer rüyaya bakılacaksa rüyanın tabirine göre senin elde ettiğin başarılarını elinde tutmak için büyük bir çaba sarf etmen gerektiği yönündedir. Hakkıyla bilen Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada savaşmak

istiharede krem rengi görmek, istiharede krem renk görmek, rüyada krem rengi görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada kadın cisminde bir cin benimle uğraşıyordu yorumu nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstihareden sonra rüyada görülen krem rengi hayırlı mıdır ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.