Anasayfa
8 Mart 2022, 23:18
Rüya Yorumu
Yönetici

Cuma günü bin tane salavat okur ve iki rekat namaz kılarsa Peygamberimizi rüyada görür mü

Cuma günü bin tane salavat okur ve iki rekat namaz kılarsa Peygamberimizi rüyada görür mü

Smyy.
Selamun aleykum arkadaşlarrr iki gün önce dini sitelerde gezerken şöyle bir şey gördüm kim cuma günü 1000 tane salavat getirir ve iki rekat namaz kılarsa (bir tane fatiha bir ayetel Kürsi ve 15 tanede ihlas )gelecek cumaya kalmadan Peygamber Efendimiz(s.a.v)i rüyasında görür bende namazdan önce 500 salavat getirdim ve namaza durdum fatihayı okudum ayetel kürsiyi okudum 4-5 tanede ihlas okudum birden kalp atışlarım hızlanmaya ayaklarım titremeye başladı omuzlarımda bir sıcaklık hissettim her taraf bembeyaz olduuu yani arkadaşlar anlatılmaz yaşanır derler ya aynen öylee namazımıda bozmak istemedim nasıl kıldım bilmiyoruum yani neden böyle olduuu çok merak ediyoruum bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen şimdiden teşekkürler Allah (c.c.) Razı olsun

Okudunuz mu?  Rüyada dayı ve yengeyi görmek

Yorum: Cuma günü bin tane salavat okur ve iki rekat namaz kılarsa Peygamberimizi rüyada görür mü

arifselim
Aleykum selam kardeşim. Böyle bir tavsiye ile dua edilebilir. Kabul olup olmayacağı artık Allah’a kalmıştır. Ama ne hadislerde nede sahih bir rivayette öyle bir şey yoktur. Senin bu duaları okurken hissettiklerin normal bir durumdur. Allah’tan hayırlısını dilemelisin.

Okudunuz mu?  Rüyada camide köpek görmek

günde 500 salavat, cuma günü 500 salavat

Bu kategoride yer alan Rüyada cin tarafından götürülmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Cuma günü bin tane salavat okur ve iki rekat namaz kılarsa Peygamberimizi rüyada görür mü Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.