Anasayfa
16 Mayıs 2023, 17:16
sizden07
Abone

Gögüs ve karındaki kıllarım dökülüyor

Gögüs ve karındaki kıllarım dökülüyor

ordeall
s.a

benim gögüsümde ve karnımda çok kıl var kılı geçtim çok dökülüyorlar felekat derece ben bunları tüy dökücü ile ya da başka türlü bir şey ile alsam sadece göğüs ve karnımdaki kılları diyorum bunun bana bir günahı olur mu bir dini sitede erkeklerin vücüd kıllarını kesmesi aldırmasının günah olduğu söyleniyor ben şimdi ne yapıyım banyoya giricem atleti bir çıkarıyorum sırf kıl olmuş lütfen yardım edin:(

Okudunuz mu?  Namazda bağlı olan ellerin bırakılması

Yorum: Gögüs ve karındaki kıllarım dökülüyor

muvaffak
Cildiye doktoruna görünün. Eğer bir sağlık sorununuz varsa tespit edilir. Doktorun tavsiyesi sonrasında kıllarınızı/tüylerinizi alabilirsiniz.


gögüs kıllarının dökülmesi, vücut kıllarının dökülmesi, göğüs kıllarının dökülmesi

Bu kategoride yer alan Günahı Başkasına Söylemek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Gögüs ve karındaki kıllarım dökülüyor Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.