Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:07
sizden04
Abone

Namazda ve abdest alırken yellenmek

Namazda ve abdest alırken yellenmek

qwerty34
Surekli abdestli alirken veya namazda az küçük yellenme oluyor bu ozurmudur gaz cikmasin diye rukuya gidemiyorum neredeyse


Cevap: Namazda ve abdest alirken yellenmek

maria
Ses ve koku yoksa aldırma


Cevap: Namazda ve abdest alirken yellenmek

halilcan
vesvese olabilir, şeytanın oyunları var bu konularda, ses ve koku yoksa namaza devam edin ama yellenmeyi gerçekten hissettiyseniz tekrar abdest almanız lazım.

Okudunuz mu?  İmamlık ve müezzinlik aynı anda yapılabilir mi

Cevap: Namazda ve abdest alirken yellenmek

Millennium
< vesvese olabilir, şeytanın oyunları var bu konularda, ses ve koku yoksa namaza devam edin ama yellenmeyi gerçekten hissettiyseniz tekrar abdest almanız lazım. >
İşte bu his olayında kişi tam emin olamıyor.

Yani mesela bugün bana da oldu, namazda arkada bir hareket hissettim sanki yellenme olmuş gibi, ama bir ses veya koku filan hissetmedim, namaza devam ettim, doğru mu yaptım? Allah korusun aklıma dinden çıkmışım gibi düşünceler geliyor.

Okudunuz mu?  Oruçlu iken ağız çalkalamak orucu bozar mı?

Abdestliyken Yellenme Hissiyatı

Bu kategoride yer alan Ölmekten veya şirke girmekten korkmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Namazda ve abdest alırken yellenmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.