Anasayfa
8 Mayıs 2021, 1:16
Makale
Yönetici

Fal baktırmanın zararları

Fal baktırmanın zararları

Kayıtsız Üye
6 sene önce gayet güzel bir iş hayatım vardı. Karışırım çok güzel ilerliyordu. Mesleğimde de çok mutluyum. Bir gün mesai arkadaşlarımla iş çıkışı kahveciye gittik. Ben kahvemi içip falımı yamibaya arene baktırdım. Kariyerinde bir anda kötü gidecek olaylarımın olacağını aynı şekilde sağlık sıkıntısı da çekeceğime söyledi. Bir anda haliyle moralim bozuldu fakat arkadaşlarıma belli etmedim. Yine bir gün her zamanki gibi işime koyuldum. Evden çıktım ofise doğru gitmeye başlarken bir araba çarptı bana. Fiziksel açıdan çok yıpratıcı bir kazaydı. Bu sebeptenden dolayı aylarca işe gidemedim. Patronum da beni kovdu. Gerçekten de hem kariyerim hem sağlığım kötüye gitti.fakat şuan tamemen toparlamış durumdayım.

Okudunuz mu?  Güneş Yüzlüm (ezgi/ilahi sözleri) dinle

fal baktırmanın zararları

Bu kategoride yer alan Gül gül dedi bülbül güle; gül gülmedi gitti. Bülbül güle gül bülbüle yar olmadı gitti başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Fal baktırmanın zararları Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.