Anasayfa
7 Mayıs 2021, 19:32
Nedir
Abone

Vaaz kürsüsü nedir sözlük anlamı

Vaaz kürsüsü nedir sözlük anlamı

Kayıtsız Üye
vaaz kürsüsü nedir sözlük anlamı hakkında eğitici bilgiler paylaşabilir misiniz ?


Cevap: Vaaz kürsüsü nedir sözlük anlamı

Muhammed
Vaaz kürsüsü

Camilerde vaaz yerine kürsü denir. Kürsü, ahşap veya mermerdendir. Klasik olarak yeri sahının sol köşesidir. Bir merdivenden çıkan imam, kürsüye oturur, önünde mikrofon kuruluysa sesi dış avluya kadar ulaşır. Bazı kürsüler, cemaat safının kesilmesini önlemek için yüksekçe yapılır. Kürsüler büyük camilerde oyma ve kakma işleme sanatlarıyla örülmüştür.

Okudunuz mu?  Duyarlılık nedir sözlük anlamı

Cevap: Vaaz kürsüsü nedir sözlük anlamı

Kayıtsız Üye
Sağol ödevimi sayende yaptım


vaaz kursusu nedir, vaaz kürsüsü nedir sözlük anlamı

Bu kategoride yer alan Sevgi dayanışma ve arkadaş kelimelerinin geçtiği hikaye özeti başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Vaaz kürsüsü nedir sözlük anlamı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.