Anasayfa
8 Mayıs 2021, 4:53
Gusul
Yönetici

Cinsel içerikli video izledim gusül abdesti gerekiyor mu?

Cinsel içerikli video izledim gusül abdesti gerekiyor mu?

Misafir
ben şafii mezhebindenim cinsel içerikli video izledim izleme süresi 1-2 dakika herhangi bir akıntı olmadı fakat küçük abdest alırken idrardan önce 1 gram belki daha az yapışkan bir sıvı geldi. gelen bu sıvı ne olarak isimlendiriliyor. güsül abdesti gerektirirmi?

Okudunuz mu?  Şehvetli bir şekilde boşalmak ne demek

Cevap: cinsel içerikli video izledim güsül abdesti gerekiyormu?

Hoca
< ben şafii mezhebindenim cinsel içerikli video izledim izleme süresi 1-2 dakika herhangi bir akıntı olmadı fakat küçük abdest alırken idrardan önce 1 gram belki daha az yapışkan bir sıvı geldi. gelen bu sıvı ne olarak isimlendiriliyor. güsül abdesti gerektirirmi? >
Şafiilerin yüz karası! Allah seni affetsin.
Gusül gerekmez, gelen sıvı mezidir.

Okudunuz mu?  Gusul Abdestinde Saçlarımı Yıkarken Sorun Yaşıyorum

cinsel video izlemek gusül gerektirirmi, açık film izlemek gusül gerektirirmi, cinsel içerikli film izlemek gusül gerektirirmi

Bu kategoride yer alan Kolonya abdesti bozar mı? kolonyaya tuz koymak alkolün etkisini alır mı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Cinsel içerikli video izledim gusül abdesti gerekiyor mu? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.