Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:05
missa7
Abone

İmam Hatip mi Anadolu lisesi mi

İmam Hatip mi Anadolu lisesi mi

Kayıtlı Üye
Herkese hayirli akşamlar. Teog sinavindan 483,… bir puan aldım. 1.sinden (1 Trk ,1 ing ,1 ink) 3 yanlis ; 2.sinden (1 Trk, 2 mat) 3 yanlisim var.
5,6,7.sinifta imam hatip ortaokulunda okudum .8de ailem imam hatip derslerinin sinavlari (Arapca ve siyer ozellikle) beni çok zorladigi için not ortalamam da dusmemesi için imam hatipten ayrilip normal ortaokula yazildim ve bir sene boyu hergun ayri bir iskence gibi gecti. Imam hatip ortamina alistigim için normal okulda hergun makyaj yapanlar, saclarini rengarenk boyatanlar , her an yirtilacak gibi duran asiri dar pantolon ve acik kiyafetler hiç alisik olmadigim seyler. Ayrica kiz erkek sinifi da birlesik olunca benim için daha da zor oldu. Bir sene boyu hiç kimseyle arkadaş olamadim birinci donem hergun agliyordum hiç arkadaşim yok diye ogle aralarina yalniz cikiyordum grup proje odevleri neyseki vermediler. Yani benim ait oldugum yer kesinlikle imam hatip lisesi .
Ancak universite sinavinda basarili olabilmem için de iyi bir okula gitmem gerekli. Ama dort sene daha nasıl dayanirim bilemiyorum.
Imam hatipe gidecek olursam Tevfik Ileri Imam Hatip Lisesi ni tercih ederim hem daha mutlu olurum ama şuan tam olarak yuzdelik dilimler aciklanmadigi için Atatürk Anadolu Lisesi ne gidip gidemeyecegim kesin değil ama tutarsa gitmeli miyim yoksa imam hatip mi ? Bu seneki teog zor oldugu icim yuzdelik dilimden Atatürk Anadolu tutabilir diyorlar ne yapmaliyim?
Imam Hatip mi Anadolu mu

Okudunuz mu?  Güzel davranışlara örnekler

Cevap: İmam Hatip mi Anadolu lisesi mi

Ebu Ducane
Tavsiyemiz Imam Hatip oku bu daha hayırlıdır.


Yorum: İmam Hatip mi Anadolu lisesi mi

Kayıtsız Üye
Bende şu an aynı durumdayım daha teog olmadı bile ama içimde bir korku var imamhatip lisesine gidersem tevfik ileriye gideceğim çevremdeki çoğu kişi oraya gitmemi istiyor ama ben imamhatip ortaokulda okuduğum için lisesinde aynı o şekilde okumak istemiyorum. Nermin mehmet çekiç anadolu lisesini istiyorum ama içimdeki bir diğer ses ise tevfik ileriye gitmemi söylüyor. Acaba ne yapmalıyım

Okudunuz mu?  Dargın kardeşleri barıştırmak için dua

Yorum: İmam Hatip mi Anadolu lisesi mi

Hakan
Artık imam hatip liselerinin diğer liselerden farkı yok hatta artısı bulunmaktadır. Size tavsiyem normal bir lise yerine meslek liselerini tercih etmelisiniz.


imam hatip mi anadolu lisesimi, anadolu lisesi mi imam hatip mi, imam hatipmi anadolumu

Bu kategoride yer alan Zikir nasıl olmalı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İmam Hatip mi Anadolu lisesi mi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.