Anasayfa
3 Ağustos 2022, 17:41
sizden04
Abone

Dalga geçilmek

Dalga geçilmek

messi
Arkadaşlar çok bunaldım. Sınıflar arası futbol turnuvasına alınmadım. Herkesin alay kaynağı olucam. Dershanede zaten bizim okuldan biri var hiç sevmem dalga geçecek takıma alınmadım diye dershanede. Zaten insanlar dalga geçecek binbir türlü şey buluyolar. Bıktım usandım ne yapmalıyım. Ayrıca futbol oynamayı severim. Yine de almadılar beni kötü buluyorlar. Dediğim gibi insanların alay koaynağı oluyorum. Kimisi boyumla. Kimisi adımla. Kimisi de saçma sapan yere dalga geçiyor. Ben hiç kimseyle dalga geçmedi geçmem. Ne zevk alıyorlar bundan anlamıyorum ama ben çok sıkıldım bu durumdan . Arkadaşlar sizce ne yapmalıyım. Allah rızası için bişeyler söyleyin

Okudunuz mu?  Beddua Etme

Cevap: Dalga geçilmek

r1dv4n06
Kardeşim alınma sanki dünyanın sonu mu ? İleride yaşın büyüyünce çok saçma şeyleri dert ettiğini anlayacaksın okul dershane bitince bir daha onları nerede göreceksin herkes kendini hayatını kuracak . Böyle ufak şeyleri dert etme insanların ağzı torba değil ki büzesin .Sen kendini derslerine ailene ver .

Okudunuz mu?  Hasta hastaneye gideceğini bilse ve oruca niyetlense orucu ne olur?

Allah büyükmü

Bu kategoride yer alan Aç Karnına Namaz kılmanın Hükmü Nedir ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Dalga geçilmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.