Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:08
sizden4
Abone

Büyü yapanı görebilmek icin istişare uykusana yattım açıklarmısınız

Büyü yapanı görebilmek için istişare uykusana yattım açıklarmısınız

zeugma
selamün aleykum üzerimde büyü olduğunun farkındaydım hocaya gittim oda tasdikledi kimin yaptığını öğrenmek için gerekenleri yaptım rüyamda bir aileden 5-6 kız kardeş vardı en büyüğüne tutuldum bana isim ver dedim sadece baş harflerini verdiler bunlar K,A,V,S bunun anlamı nedir?

Okudunuz mu?  Evde içki içiliyor ne yapmalıyım ?

Yorum: Büyü yapanı görebilmek için istişare uykusana yattım açıklarmısınız

bana bak
Üzerinde büyü olduğunu bilemezsiniz ve aasla rüya ile sihir anlaşılmaz.
Tavsiyem Kuranı sesli ve düzenli okuyun özellikle her namazdan sonra, sabah ve akşam ayetel kürsi okuyun etki falan kalmaz.

Okudunuz mu?  Alzheimer hastası oruç tutar mı

buyu yapani gormek için, büyü yaptıranı rüyada görmek için

Bu kategoride yer alan Engelli birinin cumaya gitmemesinin bir günahı var mıdır ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Büyü yapanı görebilmek icin istişare uykusana yattım açıklarmısınız Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.