Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:28
sizden95
Abone

Kız bebek istemek günah mı?

Kız bebek istemek günah mı?

Elifnur
Selamun Aleykum hocam. Bir konuda yardiminiza ihtiyacim var. 2 oglum var çok sukur. Rabbim eksikliklerini gostermesin. Simdi 3. Evladimizi istiyoruz hayirli saglikli bir kizim olsun istiyorum çok arzuluyorum. Gonulden dua ediyorum. Hergun meryem suresini dinliyor hatta dinlerken hep agliyorum. Manevi olarak çok yukseliyorum. Acaba gunaha mi giriyorum diye de düşünüyorum. Dualarimda hep "Rabbim sen gonlumdekini hayirli eyle, bana saglikli hayirli bir kiz evlat nasip et" diyorum. Gunaha mi giriyorum hocam.
Allah razı olsun simdiden.

Okudunuz mu?  Mastürbasyondan kurtulamıyorum

Yorum: Kız bebek istemek günah mı?

Nicksiz
Ve Aleyküm Selam. hayır, bu günah değildir. Aksine dua etmek her insanın kulluk görevidir. Allahü Teala sizden de razı olsun.


kiz bebek istemek gunahmi

Bu kategoride yer alan Evli Biri ile zina eden Bekar birisi bu günahından nasıl kurtulabilir ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kız bebek istemek günah mı? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.