Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:26
sizden2
Abone

Vesvese geldiğinde Şahadet getirmek

Vesvese geldiğinde Şahadet getirmek

Ahmet61
Küfür vesvesesi geldiğinde Şahadet getiriyorum sonra daha da artıyor tekrar tekrar getiriyorum. Bu yaptığım doğru mu yoksa vesveseyle uğraşmak olduğu için yanlış mı?


Yorum: Vesvese geldiğinde Şahadet getirmek

arifselim
Kelime-i şehadet getirmek yanlış değildir ama yanlış olan vesvese geldiğinde onu önemsemektir. Vesveseden dolayı günah yazılmaz ve sorumluluk olmaz. Aklına vesveseler gelse bile geçmeleri için uğraşma ve kendi haline bırak. Sen ne kadar önem vermezsen o kadar çabuk kurtulursun Allah’ın izniyle.

Okudunuz mu?  Merhaba diyen birine merhaba diye mi karşılık vermeliyiz

vesvese

Bu kategoride yer alan Cinler musallat olmuşmu başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Vesvese geldiğinde Şahadet getirmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.