Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:08
sizden4
Abone

Referans bulamadığımdan mülakatlardan eleniyorum

Referans bulamadığımdan mülakatlardan eleniyorum

gonulcesmesi
Hakkımın yendiğini düşünüyorum. İki defadır bir meslek için sınava giriyorum çok yüksek puanlar alıyorum, akrabalarım da dahil ailemde ve bende herhangi bir en ufak bir problem olmamasına rağmen referans bulamadığım için mülakatlardan eleniyorum. Köyümüzde yetimler lakabımız. Büyük dedelerimiz şehit olduğundan bu lakabı uygun görmüşler bize, herkes bu lakapla tanır bizi. Vatana bağlılığımızı daha nasıl ispat edelim bilmiyorum. Onu bunu kimseyi tanımıyorum, ailem varlıklı değil. Bu yüzden referans bulamıyorum, kimseye ulaşamıyorum, iki seferdir aynı şeyi yaşıyorum. Beni daha çok üzen şey de benden başarısız arkadaşlarımın kazanması, ama benim tanıdığım olmadığı için kazanamamam.

Okudunuz mu?  14-15 yaşlarındaki bir kişiden meni gelmemesi normal midir

Şimdi sizlere soruyorum değerli mumsema ailesi. Hakkım yenmiş midir? Hakkı yenen bir insan neler okumalıdır ki adalet tecelli etsin?
O kadar kırgınım ki bu olayı unutamıyorum. Bu olayı unutmak için hayatıma devam edebilmek için hangi duaları okumalıyım? Gerçekten 2 yıldır uğraşıyorum kazanamıyorum bu yüzden inanın psikolojim bozuldu.

Okudunuz mu?  Gösteriş (Rİya) olacak diye korkuyorum!

Değerli yazılarınız için şimdiden Allah razı olsun. Hepsi benim için kıymetlidir.


Yorum: Referans bulamadığımdan mülakatlardan eleniyorum

Hoca
Mesele referans meselesi değil kullara takılma.
Allahu teala seni sınıyor, bir gün nasip ettiğinde binlerce referansı olanlar kazanamayacak ve sen kazanacaksın

Bu kategoride yer alan Pıhtılaşmış kanın altına su geçer mi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Referans bulamadığımdan mülakatlardan eleniyorum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.