Anasayfa
20 Haziran 2023, 2:45
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Avuç içi Görmek (imam nablusi)

Rüyada Avuç içi Görmek (imam nablusi)

İsrâ
AVUÇ İÇİ

Rüyada avuç içi görmek, rüya sahibinin kuvvetine, avucunun açıklığı dünyalığının genişliğine, kapalılığı ise geçiminin darlığına işaret eder. Avuç, insanın dünyasına ve işlerinden el çekmesine de işarettir. Avucunun açık ve güzel olduğunu görmek, rızkının bolluğuna ve cömertliğine delalet eder. Avucunun kapalı olduğunu gören kimsenin, cimriliğine ve hayrı az olduğuna işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Atlet Görmek (imam nablusi)

Rüyada avuç görmek, güzel ve temiz ise hayırlıdır. Bazılarına göre avuç görmek günahtan el çekmeye işaret eder. Rüyada avuçlarını birbirine sürdüğünü görmek, iki şekilde tabir edilir; ferah ve sevinç, faydasız bir şeyle uğraşmak. Elinin arkası ile öteki elinin içine vurduğunu görmek bir zarara ve tatsızlığa delalet eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Ateş ve su görmek

Rüyada avuç görmek altışeye yorulur: haramdan uzak durma, kahramanlık, başkanlık, evlat, mal, zevk ve içki. Avuç içinde çok veya az temizlik ve pislik, bu altışeyle kıyaslanarak yorumlanır.

Cafer-i Sadık (R.A.) da bu rüyayışöyle yorumlamıştır. Rüyada avucunun geniş olduğunu gören kişinin rızkı bol olur. Malı ve parası çoğalır. Zenginliği yanında cömertliği ile de ün yapar. Avucunun dar olduğunu görmek de bunun tersi ile yorumlanır.

Okudunuz mu?  Rüyada asansör görmek

Cevap: Rüya Tabiri: Rüyada Avuç içi Görmek (imam nablusi)

Şema
İslami rüyada avuç içi görmek,
rüyada birinin avuç içini öpmek

RÜYADA AVUÇ:
Avucun temiz olması faydalı ve karlı işlerle uğraşmak anlamındadır. Alkışlamak hoş vakit geçirmek mutluluğun işaretidir.


rüyada avuç içi öpmek, rüyada avuç içi görmek, rüyada avuç içini öpmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Alev Görmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Avuç içi Görmek (imam nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.