Anasayfa
15 Mayıs 2022, 10:11
sizden3
Abone

Meni lekesi

Meni lekesi

FARBEN
Sperm Lekesi Nedir Nasıl Çıkar?

1- meni lekesi beyaz ve gri iç çamaşırda nasıl ve ne renk bir leke bırakır
2- Hocam arefe günü ihtilam olmamak için ne yapmalıyız.bayram namazını gusülsüz kılmak istemiyorum.teşekkürler


Cevap: Meni lekesi

mum
Meni lekesi nasıldır?

Okudunuz mu?  Kadınlar basketbol ve voleybol maçını izlemek günah mıdır?

1. Meni lekesinin nasıl olduğunu öğrenmek için, bir elbisenin üzerine yumurta akını dökün ve kurumasını bekleyin aynen meni gibi bir iz kalır.

2. Arefe günü ihtilam olun ve yıkanın çok zor bir durum değil, zaten bayram namazına yıkanıp gitme sünnettir.

Okudunuz mu?  İstemeden akla gelen düşünceler şirk midir?

Yıkanmış Iç çamaşırdaki Meni Lekesi Pismidir?

orhankossel
Selamün aleyküm kardeşler ben 3 gün önce rüyalanınca iç çamaşırımı direkt olarak makineye attım ve az önce ütü yaptıktan sonra fark ettim ki iç çamaşırda hafif bir iz vardı ve bu izde çok az bir sarılık vardı ama tabaka halini almışmı emin değildim gidip hemen tekrardan makineye attım tereddütte kalmamak için ancak ütü makinası pislenmişmidir? Yani o iç çamaşıra değen eşyalar pis olur mu yoksa makinede yıkandığı için leke kalsa bile temizmidir? Saygılar teşekkür ediyorum şimdiden..

Okudunuz mu?  Namaz kılarken bir sureyi yada duayı okurken vesvese yapıyorum yanlış okumuşum gibi geliyor

Yorum: Meni lekesi

muvaffak
Çamaşır makinesinde üçten çok daha fazla durulandığı için iz görülse dahi endişe edilecek bir durum yoktur. Asıl önemli olan o izi çamaşır makinesinin götürmesi değil, üzerinden defalarca su geçirip durulamasıdır.


MahmutYılmazz
Selamlar ben Mahmut. Ben nedense çok vesveseli bir insanım beni çıldırtmak üzere vesveseler gusül abdesti alıyorum şüphe ediyorum. Affedersiniz iç çamaşırımda gördüğüm her lekeden acaba meni mi diye şüphe duyuyorum küçük bir ter lekesi bile olsa. Ben bu durumdan nasıl kurtulurum ? Bir de bir tane daha sorum var yarın oruç başlayacak ya oruçta uyumadan önce niyet etmezsek ve sabah iç çamaşırımızda bir mezi lekesi görürsek yine de niyet edebilir miyiz ? Hangi şartları yerine getirirsek niyet edebiliriz ? Bir de uyanmadan önce niyet edip uyandığımızda meni görüp de guslü 1 vakitten fazla geçirtirsek oruç bozulur mu ? Bunun kazası veya kefareti var mı ?

Okudunuz mu?  Yurt dışında yaşamak

ACİLSERVİS
Mezi de meni de varsa oruç her türlü tutulacak. Oruç tutmamak için ya ağır hasta olacaksın yada yolcu olacaksın. Bu tür şeyler oruç ile hiç bir ilgisi yoktur. Bir Müslüman bir vakti cenabet geçiremez. Oruç gibi namaz da farzdır. Kılınmak zorundadır.

Okudunuz mu?  ALLAH'ı KİM yarattı diye soran ATEİSTE verdiğim cevap... yanlışlık var mı ?

Vesvesen için de kiloduna bakmayı terk edeceksin.


meni lekesi, meni lekesi ne kadardır, Meni büyüklüğü

Bu kategoride yer alan Namaz oturuşu başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Meni lekesi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.