Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:06
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada gelin olduğunu görmek

Rüyada gelin olduğunu görmek

anonym14
Selamun aleyküm

Tekrar rüya ile bir sorum olacakti.
ben ilk evliligmi yapmadan önce, kendimi beyaz gelinlik içinde görmüstüm. yanimda evlenidigim kisi vardi. yüzü bembeyaz nurlar içindeydi. acik köylük bir yerde, dügünümuz vardi.
daha sonra ayni rüyada kendimi uzaktan izliyordum. yine beyaz gelinlik giymisim, ve yine biri elimden tutuyor. ayni rüyada iki kez gelin olmusum. acaba anlami nedir.
şuan kendim bosanma durumundayim ilk esimden. bosanma davamiz var.
ve eğer hayirli bir kismet cikarsa, ileride tekrar evlenmeyi düsünüyorum acikcasi. acaba bu rüya onumu anlatti bana.??

Okudunuz mu?  Rüyada Hıyar görmek (İmam Nablusi)

Simdiden cevaplarininiz için tesekkürler


Cevap: Rüyada iki kez gelin olduğunu görmek

Efdal
rüyada gelin olduğunu görmek ne anlama gelir?

Rüyada gelin olmak, temiz ve hayırlı olacak işlere delalet eder. Rüya sahibinin dileklerinin yerine gelecek, sıkıntılarından, dertlerinden ve yaşadığı zorluklardan kurtulacak, hayırlı evlat sahibi olacak demektir. Rüyada gelin olduğunu gören kişinin evinde huzur ve mutluluk hâkim olacak, eşi ve çocukları ile ağız tadı bozulmadan bir hayat sürecek diye tabir edilir. Bu rüya güzel rüyalar arasındadır, yeni kurulacak olan mutlu yuvalara, hayırlı nikâhlara işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Göz görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Gelin Olduğunu Görmek

Rüya sahibinin muradına ereceği ve güzel günlerin çok yakında olduğu anlamına gelir. Rüya sahibi gönlünün sahibi olacak kişiyi bulacak ve büyük bir saadet içinde bir yuva kuracaktır.


Ardarda gelin olmak ve düğün..

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum hocam. Ben son bir haftadir rüyamda ıkı kez gelinlik giyerek gelin olduğumu, düğünümü ve dünde hakın zamanda svlsnsn bir tanıdığımı gelinlik yasa nişanlık türü bisey giyip dügününün oldugunu gördum. Onun dugununde oynadgnı gördüm… dun gece istihare duası yapmıstım. İsime geri dönüo dönmemek konusunda, konuyla ılgısı olabılırmı.. hafta sonu bir yakınımızın oğlunun dugunu var acaba bılıncaltımı, cevaplar ıcın sımdıden teşekkürler Allah razı olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada geminin ters döndüğünü görmek

Yorum: Rüyada gelin olduğunu görmek

arifselim
Aleykum selam. Ancak çok genel bir şekilde sorduğun konuyu anlayabildim. Yazılar, kelimeler ve harfler yanlış yazıldı mı nasıl anlayalım ve nasıl cevap verebilelim?


Kayıtsız Üye
Rüyada gelin olup duvağı kaybetmek
Merhaba ,

Rüyamda hayatımda olan fakat şuan ayrılık içerisinde olduğum kişiyle barıştığımı daha sonra bir gelinlik giyiyorum ilk beğeniyorum fakat sonra duvağımın eksik olduğunu görüyorum anneler başımda telaşla çırpınırken ben duvağım yok diye bağırıyorum herkese ve çok sıkılıyorum anlamı nedir acaba ?

Okudunuz mu?  Rüyada Hacerü'l Esved görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Merhaba. Bu rüyayı gören kişinin çok üzüleceğine ve çok uzun yıllar boyunca etkisinden çıkamayacağı olaylar yaşayacağına alamet eder. Duvak kaybedilmesi veya eksik olması yaşanacak tatsızlıklar manasında kabul edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


rüyada duvak görmek imam nablusi, rüyada gelin olmak

Bu kategoride yer alan Rüyada gökyüzünde Allah ismini görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada gelin olduğunu görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.