Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:41
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada ölen birinin yanında yatmak

Rüyada ölen birinin yanında yatmak

nisan21
Kardeşim rüyasında yaşlı bir adamın yanında yatıyormuş, adam ölmüş. Kardeşim sabaha kadar adamın yanında yatmış. Sabah kalkınca kayınvaldesinin yanına gitmiş ve dede öldü demiş. Kayınvaldeside adamı sarmış, kefenlemiş. O arada kardeşimin eşi gelmiş ve adam dirilip kalkıp oturmuş, konuşmaya başlamış. Kardeşim şaşırmış ve daha önceden hiç konuşamıyordu, dirildikten sonra ne güzel konuşuyor demiş.
Bu rüya ne anlama geliyor, yorum yapabilecek olan var mı acaba?
Teşekkür ederim…


Yorum: Rüyada ölen birinin yanında yatmak

arifselim
Bu tür rüyalar makbul ve güzel rüyalardandır. Allah’ın izniyle rüya sahibinin iş hayatının ve aile hayatının çok güzel gittiğine ve yüklü miktarda kazanç elde ettiğine tabir edilmiştir. Huzurunu kaçırmak isteyen ve fitne fesat çıkarmak isteyen kimselerin olabileceği manasına da tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada oğlunu sakallı görmek

rüyada ölmüş birinin yanına yatmak

Bu kategoride yer alan Rüyada ölmüş babasını görmek ne anlama gelir başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada ölen birinin yanında yatmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.