Anasayfa
7 Mayıs 2021, 6:12

Astral seyahat diye birşey var, mümkün müdür?

Astral seyahat diye bir şey var, mümkün müdür?

musab.b.umeyr
Astral seyahat ilahi bir izinle olursa daha güzel olur.Çünkü bir maksatı vardır.
Fakat kendi isteğiyle yapıldıgında psikolojik sorunlar doğurabilir kişide.
Yapılmamasını tavsiye ederim.Zaten gerektiğinde uykuda kişinin isteği dışında yapılıyor bu olay.Bu mevzuda dikkatli olmasında faydalar vardır diyorum.

Selametle.


Cevap: Astral seyahat diye bir şey var, mümkün müdür?

Kayıtsız Üye
Bilim ruhun olmadığını savunuyor. Psikolojiyle uğraşan hekimler ruhsal hastalıklar yerine sinir hastalıkları demeyi tercih ediyor. Astralin yapıldığına bir kanıtınız var mı? Neden insanların duygularıyla oynuyorsunuz!?

Okudunuz mu?  Gayrimüslimler camiye girebilir mi

Cevap: Astral seyahat diye bir şey var, mümkün müdür?

Kayıtsız Üye
ben o kadar çok denedim ki hiçbirşey olmadı niye kandırıyorsunuz milleti dogrulanmamıs birde ne amerika bir sonuc bulabilmiş nede ingiltere bir sonuc bulabilmiş gercek sanıyordum sinir oldum yapamıyorum diye ama aslında öyle bir şey yokmuş kandırmayın milleti.

Okudunuz mu?  Enstrüman çalmak günah mıdır?

Yorum: Astral seyahat diye bir şey var, mümkün müdür?

Doguhan1
Herhangi bir kandırma olayı yok bu başlıkta ve metinde yazan her şey tam anlamıyla doğrulanmadı.

Ama bazı metodları uygulayan şahıslar ve araştırmacı kimlikler onaylıyor.belki de yapamamak veya yapmak bizim elimizde.

Okudunuz mu?  Başı ve kolları açık Kuran okumak nasıl caiz olabilir böyle namaz kılmak caiz değilke

Aihl17
Ruhun bedenden kısmen ayrılması olayı olan astral seyahat gerçekleşebilir mi gerçekleşiyorsa cinlere falan karşılaşma olayı oluyo mu sakıncalı mı günah mı? Çok fazla farklı farklı laf var internette inşAllah bilginiz vardır?


Omer Faruk
Astral Seyahat,

Kur’an ile dostluğu az olan insanların uğraştığı bir meseledir. Derdiniz İslam ise derdinizin çaresi Kur’an’dadır. Yok derdiniz uçan kaçan şeylerde ise ne İslam bunun içindir ne de Kur’an bunun için inmiştir.

Okudunuz mu?  Adetliyken ayetel kürsüyü el değmeden...

Allah bununla ilgilenenlere imtihan ve ibret için bakın ne diyor;

"ve onlar tutup Süleyman’ın yöntemi sırasında (o dönemin) şeytanlarının uydurduğu yalan ve desiselerin peşine takıldılar. Oysa ki Süleyman küfre sapıp nankörlük yapmadı, aksine o(na düzen kuran) şeytanlar küfre sapıp nankörlük yaptılar: insanlara sihri öğrettiler. Yine (Medine Yahudileri) Babilli iki güç sahibine; Harut ve Marut’a verileni izlediklerini (iddia ettiler). Oysa o ikisi "Baksanıza biz (Babil esaretiyle) sınanmaktayız, sakın küfre sapma(yın)!" demedikçe hiç kimseye bir şey öğretmiyorlardı. Fakat (Babil’deki düzenbazlar) bu ikiliden kişi ile eşinin arasını açacak şeyler öğreniyorlardı. Ne var ki o (Babilli düzenbazlar), Allah’ın izni olmadan hiç kimseye zarar veremezlerdi; ama yine de zarar verip yarar sağlamayan şeyler öğreniyorlardı. Doğrusu onlar, bu türden bir alışverişe giren kimsenin ahirette eli boş kalacağını çok iyi biliyorlardı. Kişiliklerini sattıkları şey ne fenadır; keşke bunu olsun bilebilselerdi."(Bakara/102)

Okudunuz mu?  Dinimizde kadın sünneti var mıdır...

Hz. Süleyman döneminde uçan kaçanlarla ilgilenip de Hz. Süleyman’ın getirdiği risaletle ilgilenmeyenleri Allah burada anlatıyor. Dileyen bu ayetten ibret alır bu işlerden vazgeçer dilemeyen de bu ayetin çerçevesinde eli boş kalanlardan olur.

"….. Mü’minler boş işlerden yüz çevirirler!" (mü’minun suresi)

Okudunuz mu?  Kabir taşına yazma, eşarp vb gibi şeyler bağlama uygun mudur?

Wilex21
Astral seyahat psi whell telekinezi telepati Vs Vs psişik güçler ve özel güçler gerçekten var mı ? İslamiyette günah mi ? Ayrıca bir şey vardı koruyucu melek ile konuşup ondan bir şey isteme gibi bu da varmı ve varsa günah mi ? Lütfen sadece bilenler cevaplandirsin.

Okudunuz mu?  Meni, mezi ve vedi nedir? İdrardan sonra kendiliğinden gelen sıvıdan dolayı ne yapmam gerekir?

Omer Faruk
Sevgili kardeşim, eğer müslümansanız

Bir üstteki cevap sizin için yeterlidir.


astral seyahat mümkün mü, astral seyahat diye bir şey varmıdır, islamda astral seyahat

Bu kategoride yer alan Kredi kartı kullanmak ve bankaya komisyon ödemek caiz mi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Astral seyahat diye birşey var, mümkün müdür? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.