Anasayfa
8 Ağustos 2021, 9:05
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada çığlık atıp sesinin çıkmaması

Rüyada çığlık atıp sesinin çıkmaması

Kayıtsız Üye
Hocam rüyamı anlatıyorum çünkü gerçekten tabire ihtiyacım var çok etkilendim tabirlerseniz gerçekten çok yardımcı olmuş olursunuz.
Rüyamda odamda oturuyorum odamın kapısı ardına kadar açık koridoru görebiliyorum. Koridorun da odamın da lambası açık sonra birden odamın lambası sönüyor ampul patlamıştır diye düşünüyorum (koridor lambası hala açık) daha sonra birden içime bir korku geliyor kalkıyorum ki odamın kapısını kapatayım biraz kapatıyorum son anda sanki biri elini koymuş durdurmuş gibi oluyor kapıyı biraz daha açıp bakıyorum kimse yok bana öyle geldi sanıyorum sonra bir daha oluyor bakıyorum kimse yok bir daha olunca bu kez son gücümle kapıyı kapatıyorum tabi ben kapatmaya çalıştıkça karşıdan baskı artıyor sonra annemler uyuyorlar sesimi duyup gelsinler diye çığlık atıyorum ama sesim çıkmıyor bağırmaya çalışıyorum ama yok. Sadece fısıltı halinde biraz onu da annemlee ilk an da duyuyor bana sesleniyorlar noldu diye benim de sesim çıkmayınca gelmiyorlar. Sonra uyandım

Okudunuz mu?  Rüyada cin musallat olup nas süresini okumak

Yorum: Rüyada çığlık atıp sesinin çıkmaması

Tohat
Allah’ın hoşnut olacağı davranışlarda bulunarak dua ve ibadetten uzak durmayacak, doğru yolda ilerlemek için çaba sarf edip Allah’ın sevdiği kişi olacağınız anlamına gelir.

Bu kategoride yer alan Rüyada cünüp olduğunu görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada çığlık atıp sesinin çıkmaması Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.