Anasayfa
29 Ocak 2024, 7:11
hakkinda
Yönetici

Namazda sürekli aynı zammı sureyi okumak

Namazda sürekli aynı zammı sureyi okumak

Kayıtsız Üye
Sadece 3 namaz suresi biliyorum

Selamün Aleyküm öncelikle
Ben namaza yeni başladım ama aklıma takılan sorular var ilki şu namaz sürelerinden Fatiha Nas Felak ve ihlas surelerini biliyorum sürekli bunları okuyorum acaba sıkıntı olur mu sırasıyla okuyorum tabiki ama kabul olur mu böyle ikincisi ben namaz kılarken nedense hep aklımda bişey oluyor bişey düşünüyorum tam namaza aklımı veremiyorum aslında çok hevesliyim namaz kılmaya ve huzurlu buluyorum kendimi ama aklımı tam namaza veremiyorum buna bir çözüm var mı?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

Okudunuz mu?  Sebepsiz yere ağlayamamak ne belirtisidir?

Yorum: Namazda sürekli aynı zammı sureyi okumak

arifselim
Aleykum selam Allah kabul eylesin ve namazında daim eylesin. Bu 3 zammı sure ile dilediğin kadar namaz kılabilirsin. Elbette ileride inşaAllah ezberlerini arttırırsan daha güzel olur. Namazda aklını ve kalbini namaza vermek için iradenle mücadele et. Kendini Allah’ın huzurunda düşünmelisin.

Okudunuz mu?  Hz. Nuh'un fiziksel özellikleri, şemaili hakkında bilgi verir misiniz?

Yorum: Namazda sürekli aynı zammı sureyi okumak

3 yıllık sofi
Aleykum selam kardeşim bak ben bir kaç ay önce aynı senin durumundaydım düşünüp durdum öylece akşam vakti instagramda gezinirken seyit saki el hüseyni profilinden pi paylaşım gördüm hep nas hep nas olmaz kurbanım diye mesajı almıştım yeni süreler öğrenmeye başladım yani diyeceğim şu namazın tabi kabul olur (Allah cc. bilir tabi) ama takva sahipleri namaza devam edenlerdir namaza devam edenler yol alanlardır anlatabildimmi kardeşim yenilerini ezberleki namaza devam edebilmen için Allah cc. Senin takvanı arttırsın. Banada dua et.

Bu kategoride yer alan Zina edenler evlenebilirmi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Namazda sürekli aynı zammı sureyi okumak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.