Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:25
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada şehadet parmağını kaldırarak şehadet getirmek veya euzu besmele çekmek

Rüyada şehadet parmağını kaldırarak şehadet getirmek veya euzu besmele çekmek

Kayıtlı Üye
Rüyamda ne için olduğunu bilmiyorum ama taş toplamaya bir yere gitmiştim ve orada ayı vücutlu tavşan kafalı kurt ağızlı krem rengi açık sarı tonlarında ve korku filmlerindeki gibi ince kötü bir ses çıkaran mahlukat gördüm. O da beni fark ettiğinde üzerime doğru hızlıca koşmaya başladı. O sırada ben ona göre bir tepecik gibi yükseltideydim o yukarı çıkıp üzerime doğru gelirken çok soğukkanlılıkla durup şahadet parmağını kaldırarak ya şahadet getirdim ya da euzu besmele çekmeye başladım ondan tam emin değilim. Sonra bana biraz daha yaklaşınca şahadet veya euzu besmele çekmeye devam ederek yükseltiden aşağı zıplayıp hızlıca koşuyordum o zıplamadan yavaşça indiği için arkada kaldı. Sonra bir mahlukat mı ne olduğunu tam bilmiyorum ve hatırlamıyorum bir şey onu durdurdu veya ona saldırdı ben de böylece ondan kurtuldum.
Rüyada olmayan şeyleri olmuş gibi anlatmak kötü bir şey olduğu için ben de bunların tamamının böyle olduğundan emin olmamak üzere yazdım. Hayır olur inşAllah.
14 yaşındayım bayan ve öğrenciyim

Okudunuz mu?  Rüyada sevdiğinle arabada olmak

Yorum: Rüyada şehadet parmağını kaldırarak şehadet getirmek veya euzu besmele çekmek

arifselim
Bu tür rüyalar kişinin çeşitli korkularına ve endişelerine alamet eder. Rüyayı gören kişinin kafasında gelecekle ilgili kendini kaygılandıran bir takım düşünceleri olduğu ve bunları bir türlü beyninden atamadığı anlamına gelir. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada sinirlenmek sinirlendiğini görmek

rüyada şehadet parmağını kaldırmak, rüyada korkudan kelime i şehadet getirmek, rüyada sehadet parmagi ile sehadet getirmek

Bu kategoride yer alan Rüyada şeytanın namaz kıldığını görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada şehadet parmağını kaldırarak şehadet getirmek veya euzu besmele çekmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.