Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:53
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada eski sevgiliyi uzun saçlı görmek

Rüyada eski sevgiliyi uzun saçlı görmek

Duru06
Rüyada eski sevgilim bana geri dönmüştü . Saçları simsiyah ve çok uzundu. Alnında da kan vardı.

Biri lütfen yardımcı olabilir mi? kan görmek kötü mü?


Yorum: Rüyada eski sevgiliyi uzun saçlı görmek

arifselim
Saçlarının uzun olması ile alnında kan görülmesi, o kimsenin maddi açıdan durumunun iyi olmasına rağmen ondan hayrını görememek, varlık içinde olunmasına rağmen bir türlü iki yakasını bir araya getirememek manalarında tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada evde dolaşan küçük beyaz fare görmenin yorumu nedir?

Yorum: Rüyada eski sevgiliyi uzun saçlı görmek

Kayıtsız Üye
Eski sevgilimi saclari uzun halde evde onume doğru egilip saclarini acip sobanin basinda dizimin ustune yatti kirilmis uzulmus hissediyodum kizdim ona sonra annemle kalabalik bir yerde bir anda onlar onde ben arkalarinda nereye gidiyosunuz dedim gitmeyin demedimmi dedim onlara sonra kizdim sarildim gozleri doldu yaslar akti annemde uzuldu ayni oldu ve gittiler yorum için tskler

Okudunuz mu?  Rüyada Evlenmek görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada eski sevgiliyi uzun saçlı görmek

arifselim
Böyle bir rüya genellikle rüya sahibinin duygusal bir yapıya sahip olmasından ve olayların etkisinden hemen kurtulamadığından dolayı görülür. Bir diğer açıklaması ise uzak bir dosttan haber almaya ve sevindirici gelişmelere tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada eski eşinin anne babasını görmek

rüyada eski sevgiliyi uzun saçlı görmek, rüyada eski sevgilinin saçlarını karıştığını görmek, rüyada eski eşini uzun saçlı görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada ezan sesi duymak ne anlama gelir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada eski sevgiliyi uzun saçlı görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.