Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:38
missa4
Abone

Cin mi karabasan mı yoksa hayalet mi?

Cin mi karabasan mı yoksa hayalet mi?

Kayıtsız Üye
2 tane yaşadıgım olay var
1. Bir gece yatagıma uzandım ablamla aynı odada kalıyorduk. Uyumak için herzamanki gibi yorganı kafamın üstünden geçirdim daha 1 dk gecmeden birisi beni boguyordu kulagıma kaset çalar gibi bir şey dinletiyor ve boguyordu bagıramıyordum yani bagırıyodum ama sesim çıkmıyodu 3 dk boyunca böyle oldu nas suresini yarım okuyabildim son anda aklıma geldi sonra gitti o. Sonradan tabi bagırabildim bu neydi acaba??

Okudunuz mu?  Kıyamet hangi ülke veya hangi kıtaya göre cuma günü akşam vakti kopacaktır?

2.si–Bir sabah uyandıgımda gözlerimi açtım yana doğru döndüm çalışma masamın oldugu yere
Sonra masanın üstünde 3 tane beyaz giyinmiş çocuklar gördüm gülümsüyorlardı
Ama ne garip hiç korkmadım 1 dk boyunca baktım sonr gözlerimi kırptım açtıgımda yoklardı. Acaba kimlerdi bu gördüklerim???


Yorum: Cin mi karabasan mı yoksa hayalet mi?

Şem’a
Bu karabasan denilen kabustur. Kişi uyuma ile uyanıklık arasında nefes darlığı çeker ve kalp atışı minimuma düşer ve o sırada kötü rüyalar görür

Bu kategoride yer alan Din ile dalga geçen topluluk başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Cin mi karabasan mı yoksa hayalet mi? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.