Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:07
missa02
Abone

Annem çok sinirli ne yapabilirim

Annem çok sinirli ne yapabilirim

Kayıtsız Üye
N’olur gören herkes 5 dakika dua etse

Esselemun aleykum sevgili büyüklerim. Annem sinir hastası ne yazıkki tedavi olmuyor aslında sinir hastasımı diye doktora bile gitmedik ama herkes sinir hastası diyor.Aşırı sinirleniyor sinirlendimide kardeşi annesi babası farketmeden saydırıyor.Ben kendimi bildim bileli annem anneannemden iki tarafta birbirinden nefret ediyor.Yıllardır dayılarım anneannem sabır gösteriyorlar ancak ben bile artık sınırlarına geldiklerini görüyorum.Anneannem yörüktü malum sert çocuk yetiştirirler ve anneannem çok kötü davranmış anacağızıma.sırf geçmişle alakalı.Annemin tüm o geçmiş hatıraları anneannemin ona yaşattığı sıkıntılar annemi çok derinden etkilemiş.Bu yüzden anneannemin ona ve bize yaptığı iyilikleri görememesine sebep oluyor. (Aynı şey anneannem ve dayılarım vesaire içinde geçerli..Onlarda annemi anlamıyorlar bu yüzden)Sırf anneannem mi?Herkes çok kötü davranmış anacağızıma.

Okudunuz mu?  İslamda siftah diye birşey varmıdır?

Annem o kadar yıl sabretmiş Ve artık kimseye sabrı yok,ona saldıracak olana dayanamıyor küfürler hakaretler ediyor..Ağza alınmaz küfürler ediyorlar iki taraf birbirlerine.Durum bildiğiniz gibi değil ben arada oturuyorum anneannem geliyor anneme saydırıyor anneannem gidiyor annem geliyor o ona saydırıyor birbrileri arkasından hakaretler ediyorlar..Haklıda değiller üstelik.Ben ise hiçbirşey yapamıyorum..Kökleşmiş artık!Mevlana hazretlerinin bir sözü var hani öfkeye bürünen altı yönden kör olur diye yemin ederimki uygulamalı görüyorum bu sözü,herkes annemin sinir krizi anlarını ön planda tutuyor herkes kötülüğü iyilikten ağır görüyor.Zavallı annem de ne yapsın hertürlü saldırıya açık hale geliyor sinirleniveriyor..

Okudunuz mu?  Dalgınlıkla yapılan hareketlerimiz günah sayılır mı?

Anneye küfretmek ki ne büyük günah ki birbirlerine alasını yapıyorlar.Allah herşeyi bilir şüphe yokki inşAllah affediyordur ancak yinede lütfen bunu okuyan kardeşlerim büyüklerim,Rabbimizin adına hürmeten,peygamberimiz Muhammed sallAllahu teala aleyhi vessellem hürmetine dua edin bilgisayar başında en azından 5 dakika annem ve tüm bu ailem için birde lütfen benim ve kardeşimin imanı için dua edin bende ne yazıkki iman problemleri yaşayan bir ergenim bu sitede yüzlerce konu açtım bu vesveseden kurtulmak için..Allahu Teala insanın yanına bir melek bahşetmişki bu melek,kul mümin kardeşine dua ettiği zaman amin der ve aynısının bin misli sanada olsun dermiş diye okudum inşAllah da böyledir..

Okudunuz mu?  İbadet etmek neden Allaha şükretmektir?

Yüce Allah’ım biz Müslümanları gerçek Mü’minlerden eylesin gafletten uyandırsın ve kurtarsın.Yüce Rabbime emanetsiniz Allah razı olsun şimdiden…


Yorum: Annem çok sinirli ne yapabilirim

arifselim
Ve aleykumusselam kardeşim. Yazını dikkatlice okudum ve sana duada bulundum. İnşaAllah okuyan kardeşlerimizde ederler ve etmişlerdir. Bütün bu yaşananların farkına varmış birisi olarak daima sabırlı ve ara bulucu ol. Asla onlara uyupta arkalarından hem konuşma ve hemde bir diğerini destekleme. Onlara yeri geldikçe nefrette ettirmeden nasihat edersin. Her ikisine de dua et. Bunları yaparken Allah için yap ve isyan etmeden sabırla mükafatını Allah’tan bekle.

Bu kategoride yer alan İlim öğrenmek istiyorum başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Annem çok sinirli ne yapabilirim Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.