Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:23
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada İnsan Vücudu görmek (İmam Nablusi)

Rüyada İnsan Vücudu görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
İNSAN VÜCUDU

Bedenin temizliği ve kuvvetliliği, din ve insanın kuvvetliliği ve metaneti ile yorumlanır. Cesedinin yılan cesedi olduğunu gören, herhangi bir kimse için gizlediği düşmanlığını açığa vurur. Koyun ve koç gibi kuyruğunun olduğunu gören kimsenin bir çocuğu olur ve koyun ve koçla geçimini temin eder. Cesedinin demir ve balçıktan olduğunu görse ölür. Zararsız olarak vücudunda fazlalık olduğunu

Okudunuz mu?  Rüyada İdam görmek (İmam Nablusi)

görenin, üzerindeki nimetler fazlalaşır.

Tırnağı ile cesedini kazdığını gören kimse, akrabalarından halini gözetmelerini talep eder ve onlardan güçlüklerle karşılaşır. Kaşınmakla uyuzun sükunet bulduğunu gören kimse, büyük hayra kavuşur.

Vücudun semizlik ve büyüklüğü malın ve şerefin fazlalığına, zayıflık ve güçsüzlüğü ise ilim ve malın noksanlığına yorumlanır. Bazen de sevmediği ve karşılaşmak istemediği kimse ile bir arada toplanmaya yorumlanır.

Okudunuz mu?  Rüyada İbrik görmek (İmam Nablusi)

Cesedin güzelliği, temizliği ve kuvveti, yorumda zikri geçen kimselerin hallerinin güzelliğine yorumlanır. Cesedin zayıflığı, renginin kaçıklığı ve kötü kokusu, rüyada görülen kimsenin akraba ve yakınlarının kötü hallerini ifade eder.

Rüyada vücudunu semiz olarak görenin kadri artar, düşmanına galip ve muzaffer olur.

Okudunuz mu?  Rüyada ışık saçan birini görmek

Cevap: Rüyada İnsan Vücudu görmek (İmam Nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada kendi vücudunu seyrettiğini görmek şimdiye kadar işlemiş olduğunuz günahlarınızın af edileceğine ve doğru yolu bularak kendinizi af ettire bilmek için dualarda bulunacağınıza ve bunda size etrafınızdaki kişilerin yardımcı olacağına işaret eder.

Bu kategoride yer alan Rüyada İpek Elbise görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada İnsan Vücudu görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.