Anasayfa
8 Mayıs 2021, 6:50
sizden02
Abone

En Güzel Taharet Nasıl Yapılmalıdır?

En Güzel Taharet Nasıl Yapılmalıdır?

emniciba
Taheretlendığım esnada mesrabe den su akıtıyorum necıs yerlerıme sonra kalçalarıma t.kağıdı sürüyorum bakalım budoktuğum su sekıp gelmısmı dıye ama bazaen oluyorkı t.kağıdında goruyom damlalar oluyor bu durumda bır daha tekrarlarsam bır daha aynısı olcak bu nun sonucunu nasııl bağlarız ?

Okudunuz mu?  Şehid olmak için çok dua etmiştim heralde kabul oldu çatışmanın ortasına gidiyorum...

Cevap: Taharetlenırken bır sorun ?

tekturk
:S anlamadim…


Cevap: En Güzel Taharet Nasıl Yapılmalıdır?

emniciba
YA BAK OTURARAK yapıyoruzya ısımız bıtıyor temızlenmeye yıkamaya gelıyoruz yıkarken bu su akıtıyorum bu su tuvalet tasından sekıyorsa bu durum ıcın bır daha yıkasak bır daha aynısı olcak bu durumu anlatmaya calısıorum ne yapmam lazım ?

Okudunuz mu?  Abdest ve Gusülde Yaralı, iltihaplı, sargı bezi olan yerler nasıl yıkanır?

taharet nasıl alınır resimli, taharet nasıl alınır, taharet nasıl yapılır

Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

En Güzel Taharet Nasıl Yapılmalıdır? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.