Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:25
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Genç görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Genç görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
GENÇ

Rüyada görülen genç adam kişinin düşmanıdır. Eğer o genç beyaz olursa gizli düşmandır. Esmer olursa zengin bir düşmandır, köylü olursa, kaba ve hoyrat bir düşmandır. Kuvvetli ve tanımadığı birisi ise, kuvvetli ve çetin düşmanlarıdır.

Okudunuz mu?  Rüyada gözlerin parladığını ve gözlerinde arapça yazılar görmek

Genç görmek, hileye veya yaramaz bir düşmana, hareket, kuvvet ve cehaletin

galebe çalmasına, bazen de nimete ve Allah (C.C.)’a şükretmeye yorumlanır.

Bir kimse rüyasında tanımadığı genç bir adamı görürse, bu halkın da sevmediği biridir. Bir kimse rüyasında gördüğü bir kimseyi sevdiyse, o kimse halkın sevdiği bir düşmandır.

Okudunuz mu?  Rüyada Dünyaya Göktaşı Düşmesi Görmek

Bir kimse rüyasında genç bir adamın kendisine yukardan aşağıya doğru baktığını görürse, o genç adam rüya sahibine galip gelmeyi başaran bir düşmandır.

İhtiyar bir kimse, rüyasında gençleştiğini görürse, büyük bir eksiği olur.


Rüyamda yüzünde mücahit yazan bir genç gördüm yorumu nedir?

Kayıtsız Üye
rüyamda yüzünde mücahit yazan bir genç gördüm.okuduğum yer olan konya da olduğumu gördüm, iki kapalı eski arkadaşımla bir evdeyken bu genç gelip arkadaşlarımın birinin alnından öpüyordu,bu arada bana dönüp gülümseyerek baktı,gözlerini kaçırmayınca önce utandım sonra tanımadığım biri bana öyle bakıyor diye sinirlenmeye başladım. sanki bunu farketmiş gibi arkadaşıma bakmaya onunla konuşmaya başladı; ancak bana biraz daha yakın durdu.ertesi gün uyandıktan sonra internetten rüya tabirlerinden aradım rüyada mücahit görmek ne demek diye..bulamadım… sonra google da konya ve mücahit yazıp arattım…forumlar çıktı karşıma okudum..konyalı mücahit şener dikkatimi çekti…sonra videolarına ulaştım…bundan ne çıkacağını kestirememiştim, sadece dolaşıyordum internet sayfalarında…videoyu izledim… rüyamda gördüğüm gençti… şehit düşmüş bir gençmiş..konyalıymış imam hatip lisesi mezunu ,çeçenistana müslümanlara yardıma gitmiş ve orada şehit düşmüş..

Okudunuz mu?  Rüyada Havlu görmek (İmam Nablusi)

Cevap: Rüyamda yüzünde mücahit yazan bir genç gördüm yorumu nedir?

Desert Rose
Allah c.c hayıra çıkarsın kardeşim
Bilinç altında ittiğiniz düşüncelerden kaynaklanan bir rüya olabilir.
Allah c.c.yolunda mücadele eden ve yine onun uğrunda şehit düşenleri
rüyada görmek daima hayırla yorumlanır.

Okudunuz mu?  Rüyada Hüdhüd Kuşu görmek (İmam Nablusi)

Cevap: Rüyada Genç görmek (İmam Nablusi)

İLGİN
Rüyada hiç tanımadığınız genç bir adam görmek sizin ve halkın sevmediği biridir.Yaptıklarından dolayı kimse tarafından sevilmeyen ve sizin de kim olduğunu bildiğiniz bir düşmanınız olduğuna işaret eder.

Bu kategoride yer alan Rüyada Gerdek görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Genç görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.