Anasayfa
21 Mayıs 2023, 0:04
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Kız çocuğu görmek

Rüyada Kız çocuğu görmek

fatma nur
evli değilim, öğrenciyim. rüyamda gerçekte karısı bir hafta öncesinde vefat etmiş kendiside hasta olan bir tanıdığımızın evine gittim adam hasta yatıyordu ve odalardan birinde 5 6 tane bebek oturağı yan yana diziliydi. Adamın torunu (hem arkadaşım hemde kuzenimin kızı olur) temizlik gibi biseyler yapıyordu bana çay koymamı söyledi ben çay koyarken abisi geldi o da bişeyler yapıyordu ve 2 defa koyduğum çayı döktü kız kardeşi onu savundu ve bana soğuk davrandı kız hamileydi sonra annemle birlikte bir kaç kisi daha geldi oturdular ve vefat eden kadın da geldi bişeyler anlatıyodu kadınlar gelmeye başladılar bunun kuran olduğunu anladım annemde o sırada hamile olduğunu söyledi daha sonra bir anda kucağımda bir kız bebeği oldu yüzünde hafif iz gibi bişey vardı ben bunu sütümle temizleyeceğimi düşündüm kız kucağımda gittikçe büyüyordu yaklaşık 5 yasında bir çocuk kadar oldu ve çok güzeldi ve ben onun her an kaybolabileceğini benim bebeğim olmadığını düşünüyordum ama kaybolmamıştı ve aramızda konuşmadan geçen bir iletişim vardı

Okudunuz mu?  Rüyada erkek arkadaş ve babayı görmek

Yorum: Rüyada Kız çocuğu görmek

arifselim
En makbul ve en güzel rüyalar arasındadır. Bekar ve evlilik çağında olan bir kız için bu rüya hayırlı manada yorumlanır. En açık işareti ise nasip ve kısmetinin açık olmasına, sevineceği gelişmelerin meydana gelmesine, sorunlarını geride bırakmasına ve dualarının kabulüne tabir edilmiştir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Yorum: Rüyada Kız çocuğu görmek

eda123
selam

Okudunuz mu?  Evlilik istiharesinde anneyi görmek

Ben evli degilim ama 4 senedir iliskim var ve bu sene evlenmeyi planliyoruz, ama son 2 aydir çok problemlerimiz vardi ve hala problemler var…. problemlerin en çok oldugu surede, ki aramiz çok acikti, ben rüyamda annemi, hayatimdaki insani ve birde 2 yaslairnda sari renkde elbise giyinmis bir kiz cocugumuz oldugunu gördüm. ben bu kadar belirgin rüya pek gormem ve gorursem ardindan biseyler olur, o yuzden yorumlarinizi merak ettim… boyle bir rüya ne anlama gele bilir? teşekkürler.

cevabiniz için teşekkürler ama yalnis anlamayin zaten aramizda her hangi bir cinsel ilski oldugunu soylemedim, sadece o yuzden de rüya bana sasirtici gelmisti. emin ol evlenmeden farkli iliskiler yasama taraftari degilim, herhangi birisi için değil kendinme olan saygimdan. tekrar cevabiniz için teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüya: mezarı sel bastı

Yorum: Rüyada Kız çocuğu görmek

arifselim
Aleykum selam. Öncelikle helal olmayan bir ilişki size asla huzur vermez. Evlilik gibi mukaddes ve değerli bir müesseseyi haramlar üzerinde kurmayın. Bu rüya hayırlıdır ve sevinilecek çok mutlu olunacak gelişmelerin meydana gelmesine işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayırlı geceler
Ben 24 yaşında ve bekarım rüyamda annemin bir kızı olmuş evde birsuru insan var ve hala gelmeye devam ediyorlar ama her gelen şuanda dargın olduğum yengeme ev hediyesi getiriyor diğer iki yengem de o yengeme hediye getiriyorlar ama herkes tablo getiriyor ya mavi ve tonları ya da kırmızı ve tonlarında iki çeşit tablo geliyor herkes aynısından almış ben de diyorum ki bebek görmesine geliyorlar neden yengeme ev hediyesi alıyorlar bu duruma kızıyorum sonra ordan kadınlar senin annende kıymetli eşyalar varmış diyor bende ne gibi diyorum böyle kutsal emanetler kabeden ravzadan hatıralar varmış getirdi seyredelim diyor(ama annem ne hacca ne umreye gitmedi henüz) bende burda yok belki varsa Sakarya’daki evdedir diyorum sonra köşede sanki içinde bir insan varmış gibi duran bir ferace ama içi boş ve içinde sarı parlak bir ışık vardı annemin fetacesiymis kadınlar onu izliyordu yorumunuzu bekliyorum selametle

Okudunuz mu?  Rüya ile ilgili tekerleme

arifselim
Hayırlı günler. Bu rüyayı ancak sana özel tabir edebilirler yoksa isabetli bir yorum olması zordur. Genel olarak senin için sorumluluk almaya, ağır bir yükün altına girmeye ve işlerin daha çok zorlaşmasına işaret olarak yorumlanabilir. Allah’tan hayırlısını dilemek de yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada vav harfi görmek

Kayıtsız Üye
Merhabalar hocam. Rüyamda babama benzeyen biri benmle evlenmek istiyordu ama ben kabul etmiyordum. Ailesi falanda bizdeydi hatta. Evde bizim ev degildi. Odamızn birinde çicekler ve ciceklerle gelen hediyeler vardi. Hic gormedim fakat var oldugunu biliyorum. Daha sonra lise yillarindan beri aramın bozuk olduğu hiç konusmadigim o kız bizim eve eli cicekli geldi ve cicekte esarp takiliydi. Hediye getirmis oda evlilik haberini duydugu için. Ama ben evlenmek istemiyorum o adamla. Annemle konustu sonra bende hosgeldin deyip öptüm onu bana bir hediye verdi. Yannda da kız cocugu vardi. Kendisinin cocugu olurmuş. Daha sonra koridorda 5 yaslarinda bir kiz cocugu beyaz tenli oyun oynuyordu. Güneş vuruyordu ona. Sari sacliydi. Benim kızım oluyodu o. Daha sonra karnıma bir baktım ben hamileyim doğurmak üzereyim hatta oda kız cocuguydu. Icimden ona nenni söyledim. Ama his vardı sanki çok yabanci bir yerdeydik yurt disindaydik sanki

Okudunuz mu?  Rüyada havalanmak uçmak

arifselim
Merhaba. Bu rüya gerçeğe yakın bir şekilde yorumlanır. Eğer bekar ve evlilik çağında isen Hoşuna gitmeyecek ve istemeyeceğin bir benzeri durumla karşı karşıya kalacağına işaret eder. Ayrıca bir müjdeye, mutluluğa ve çok sevineceğin gelişmelerin olacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
rüyamda bir kız çocuğum vardı babası da eski sevgilim imiş bunları tanıştırdım elinden tutmuştu kızımın yolda geziyorduk sonra ben kızımı aldım gittim boş bir arazide yerde yuvarlak içine yıldız çizilmişti büyükçe korkmuştum satanizm ayin yapılacak burada diye kızıma koş dedim beraber kaçmaya başladık sonra bir sürü çocuk çıktı ellerinde silahlar var kızım kaçmayı başardı ama ben kaçamadım biri silah doğrulttu elinden aldım silahı nasıl olduysa 3 tane silah geçmişti elime ama sağ göğsümün altından vurulmuştum aralarından biri silahını istedi 2 silahı verdim biri bende kalacak dedim uzaklaştım oradan sonra kızımı buldum ambulans çağırdım ambulansa bindik adamlara kızımı öne koyun oyalayın vurulduğumu görmesin dedim sonra uzandım tişörtümü kestiler ve göğsümün altı kan içindeydi tişörtümün iç alt kısmında da silah vardı burada bitti rüyam acaba manası nedir rüyamın?

Okudunuz mu?  Rüyada elinden ağaç çıkması

Tohat
Bazı rüyalar bilinç altı kaynaklı olabiliyor. Rüyanızdaki karmaşa ve birden çok nesne, olay bunun göstergesidir. Fakat kız çocuğunun görünmüş olması bolluğa, berekete, rızka ve olumlu bir çok yeniliklerin gerçekleşeceğine tabir edilir.


Kayıtsız Üye
Selamunaleykum hocam.öncelikle size boyle bir site yaptığınız için çok teşekkür ederim o kadar güzel bir site ki islam dinini hakkıyla yasamaya çalışan biriyim ama bilmediğim o kadar çok şey var ki.bilmediğim her şeyi ilk buradan bakıyorum bir tek buraya güveniyorum sizlerden Allah razı olsun.Hocam benim size bir rüya sorum olacaktı rüyamda 5 yaşlarında kumral uzun saçlı bir kız vardı.hastanedeydik o çocukla ama hasta degildi,kız tuvalete gitmek istedi götürdüm sonra üzerinde pembe bir havluyla çıktı ve kucağıma geldi.sonra ben onu üşümesin diye odasına çıkartmak istedim asansöre bindik asansörde sedye üzerinde yatan bir ada vardı başında da bir kadın esmer pekte güzel olmayan bir kadın çocukla beni yanlış katta indirdi.normal hayatta Allah korkusuyla asla kimsenin kalbini kırmamaya calisirim çünkü benim sevmediğimi ya Allah seviyorsa.Ama rüyamda o kadın çocukla beni yanlış katta indirdi diye ona çok kızdım hatta oturan bir kadın vardı o temiz yüzlüydü asansördeki kadın hakkında onu uyardım.Hocam sorum su bu rüyayı ben sabah güneş doğduktan sonra gördüm acaba şeytani rüyalardan mi

Okudunuz mu?  Rüyada arkadaşının sevdiğini görmek

Tohat
Ve aleyküm selam ecmain olsun kardeşim. Sabaha karşı zihin dinçte olduğundan o anda görülen rüyaların şeytani veya yorgunluktan kaynaklanan rüyalardan uzak olduğu bilinir. Rüyanız da bu şekilde olup bereket, bolluk anlamına gelip Allah tarafından sevilen bir yolda olduğunuzu, sevildiğinizi gösterir. Yine de Allah’tan daha iyi bilinmez.

Okudunuz mu?  Rüyada kömür yığını görmenin yorumu nedir?

rüyada besalti yaslarinda kiz co cugu gormek, RUYAMDA BIR KIZIM OLDUGUNU GORDUM, rüyamda torunumu kucağıma aldım yerdeydi

Bu kategoride yer alan Kötü rüya görmemek için yatmadan önce okunacak dua başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Kız çocuğu görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.